DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.102.959 5.548
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 10°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Sarayaltı Kan Ağlıyor

Son Güncelleme :

30 Temmuz 2019 - 9:45

/ kez okundu.
Sarayaltı Kan Ağlıyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Bu fotoğraf Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesi İsa divanlı mahallesi Saray altı’nda çekildi.

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesindeki Sarayaltı Caddesinde günün her saatinde korkunç bir trafik izdihamı meydana geliyor. Çift taraflı yasaklanan parkların yanı sıra gidiş geliş için kullanılan caddede İstanbul trafiğini anımsatacak cinsten kalabalık meydana geliyor. Trafikte uzun zaman eziyet çeken vatandaşlar ise bu caddeleri düzenlenmesinden Büyükşehir belediyesinin sorumlu olduğunu ve bu olumsuzluğa acilen bir çözüm bulmasını istediler.

Sarayaltı Caddesindeki esnaflar artık bu eziyetin son bulmasını istiyoruz dediler.

Trabzon Caddesindeki tek yöne geçilmesiyle birlikte trafiğin Sarayaltı Caddesine yönlendirilmesi bu caddede büyük bir yoğunluk yaşanmasına neden oluyor. Sarayaltı Caddesindeki istimlâk çalışmalarının 2 yıla yakındır bitmemesi ve yol yapımının gecikmesi nedeniyle bu caddede oluşan trafik ve park edilen araç Kalabalığı vatandaşı çileden çıkartıyor.

Bu bölgede yaşayan esnaf ve mahalle sakinleri kaldırım olmadığı için yürüyemez hale geldiklerini her yerde araç park edildiği için trafiğin bu bölgeyi felç ettiğini ifade ettiler.

Başkan Hayrettin Güngör’e Çağrı Yaptılar

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanı Hayrettin Güngör’ü Sarayaltı’na davet eden sarayaltı caddesi esnafları sayın başkanımızı bu durumu yakından görmesi için Buraya davet ediyoruz hem çayımızı içsin hemde bu sorunu yerinde görsün dediler.

Fotoğraf: Cihan Ahmet Cesur

Haber: Serkan Ercüment Kuzu

  

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.