DOLAR 32,6033 % 0.39
EURO 34,8190 % 0.23
GRAM ALTIN 2.499,38 % 0,60
ÇEYREK A. 4.086,48 % 0,60
BITCOIN 2.117.603 5.381
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

SANAYİ ESNAFI İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Son Güncelleme :

12 Haziran 2017 - 10:37

/ kez okundu.
SANAYİ ESNAFI İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Teknik Makina ve Sanatkarlar Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında yaklaşık bin 500 sanayi esnafı, her yıl olduğu gibi bu Ramazan’da da oruçlarını birlikte açtı.

Kahramanmaraş Teknik Makina ve Sanatkarlar Odası tarafından geleneksel hale getirilen iftar programında bir araya gelen esnaflar kardeşlik ve birlik mesajı verdi.

Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi içerisinde bulunan lokantada düzenlenen iftar programına, İçişleri Komsiyon Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı.

Düzenlenen iftar programı öncesi İçişleri Komsiyon Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ve Kahramanmaraş Teknik Makina ve Sanatkarlar Odası ve Teknik Makina Kooperatifi Başkanı Mustafa Yaman masaları tek tek gezerek, esnaflarla sohbet etti.

Ezanın okunmasıyla oruçlarını açan esnaflar, yapılan etkinliğin anlamlı ve bütünleştirici olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

GÜVENÇ; “ÇOK ETKİLENDİM”

İftar sonrası açıklamalarda bulunan İçişleri Komsiyon Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, sanayi esnafını bir araya getirdiği için Kahramanmaraş Teknik Makina ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Yaman’a teşekkür etti. Güvenç, “Bugün Küçük Sanayi Sitemizde Mustafa Yaman başkanımızın misafiri olduk. Esnaf ve Sanatkarlarımızla bizleri bir araya getirdiği için başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Emekçilerin hepsi burada, iş elbiseleriyle iftara gelmişler. Doğrusu ben bundan çok etkilendim. Allah hepsinden razı olsun, huzur içerisinde nice Ramazan aylarına yetişmeyi temenni ediyoruz. Ramazan ayları son dönemde bereket ayları oldu. Bütün belediyelerimiz iftarlar veriyor, çadırlar kuruyor. Hamdolsun kimse açıkta kalmıyor. Bunlardan birtanesini de burada idrak ettik. Benim temennim huzur içerisinde, el birliğiyle bayramada çıkmak” şeklinde konuştu.

“HEDEF KATAR DEĞİL, TÜRKİYE”

Bazı Arap ülkelerinin Katar’a uyguladığı ambargoya da değinen Güvenç, Katar üzerinden oynanan oyunun hedefinin Türkiye olduğunu söyledi. Dünyada küresel oyunların oynandığına dikkat çeken Güvenç, “Birlikten kuvvet doğar, bereket doğar. Allah ülkemizi korusun, bütün milletimiz görüyor dünyada küresel oyunlar oynanıyor. Katar üzerine oyun oynuyorlar, hedef Katar değil Türkiye. Bunlara karşı bizim gücümüz birlik, beraberlik, samimiyet ve ihlastır. Bu ülkeye hizmet eden, bu ülkenin birliğine, beraberliğine gayret gösteren herkese buradan selamlarımızı saygılarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

“SANAYİ ESNAFIMIZLA BİR ARAYA GELDİK”

Kahramanmaraş Teknik Makina ve Sanatkarlar Odası ve Teknik Makina Kooperatifi Başkanı Mustafa Yaman ise yaptığı konuşmada geleneksel hale getirilen iftar programına katılan protokol ve esnaflara teşekkür etti. İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan Ayı’nın birleştirici, bütünleştirici özelliği aynı zamanda kardeşlik duygularının da en üst düzeyde yaşandığı zamanlardır hatırlatmasını yapan Başkan Yaman, “Bugün bunun en güzel örneğini sergilendiğini, iftar programı ile de sanayi esnafının bir araya geldiğini ve birlik beraberlik mesajı vererek iftar yaptıklarını” söyledi.

“BAŞKAN OKAY, İNŞAAT RUHSATINI VERDİ”

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın, Teknik Makina Kooperatifi’nin inşaat ruhsatını verdiğini belirten Başkan Yaman, “İftar programlarımızı geleneksel hale getirdik, bundan sonra da her yıl yapacağız. Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız Necati Okay Bey bize bir müjde vererek, Teknik Makina Kooperatifinin inşaat ruhsatını verdi. İnşallah en kısa zamanda, yollarımızın açılmasıyla birlikte inşaatımıza başlayacağız. Celalettin Güvenç Bey’de olaya el koydu, bizlere destek verdi. Bütün üyelerimize ilanen duyuruyorum, müjdemizi veriyorum. Üyelerimiz acele inşaat paralarını versinler ki hemen inşaatımıza başlayalım” şeklinde konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.