DOLAR 32,3767 % 0.16
EURO 35,0559 % -0.16
GRAM ALTIN 2.325,03 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,43 % 0,20
BITCOIN 2.281.184 0.006
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ŞAMPİYON LAR: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR – ANADOLU GENÇLİK BAYAN TAKIMI

Son Güncelleme :

09 Şubat 2015 - 16:31

/ kez okundu.
ŞAMPİYON LAR: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR – ANADOLU GENÇLİK BAYAN TAKIMI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Bu yıl ilki düzenlenen 1. Kurtuluş Kupası Futbol Turnuvası 9 Şubat Pazartesi günü oynanan final maçları ile sona erdi.

Batıpark Sahasında yağmura rağmen oynanan final müsabakaları sonucunda hem bayanlarda hem de erkeklerde şampiyonlar belli oldu.

Müsabakaların sonunda bayanlarda Anadolu Gençlik Bayan Takımı  ile Maraşgücüspor Bayan Takımı müsabaka için sahaya çıktılar.

Oynanan maçın sonucunda Anadolu Gençlik Bayan Takımı maçı 2-0 kazanarak şampiyon olurken, Maraşgücüspor ikinciliği, Akçakoyunlu İdmanyurduspor ise üçüncülüğü paylaştı.

Erkeklerde Kahramamaraşspor ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor karşılaştılar.

Oynanan müsabaka sonucunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçtan 2-0 galip ayrılarak şampiyonluk ipini göğüsleyen takım olurken, Kahramanmaraşspor 2. B.Sır spor ise 3. Oldu.

Batıpark Sahası’nda yapılan ödül törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Vali Yardımcısı Dr. Erkan Bulgan, İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, ASKF Başkanı Ergun Önal ile diğer ilgililer katıldı.

Ödül takdim töreninde kısa bir konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 12 Şubat Kurtuluş bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesince gençlerimizi spora ve sportif faaliyetlere çekmek için böyle bir organizasyon düzenledik. Şehirlerin tanıtılmasında sporun özelliklede futbolun önemli bir yere sahip olduğunu biliyoruz. Bu yıl ilkini düzenlediğimiz futbol turnuvasıyla hem erkek sporcularımızı hem de bayan sporcularımızı bu turnuvada buluşturduk.

Turnuvaya katılan takımlarımıza, sporcularımıza, teknik heyete ve amatör spor kulüplerimizin değerli yetkililerine teşekkür ederek  bu tür etkinliklerimizin  her yıl yenileneceğini ifade ediyorum” dedi.

Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Vali Yardımcısı Dr. Erkan Bulgan, İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, ASKF Başkanı Ergun Önal, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Fetih Yanardağ müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyalarını, kulüplere de kupalarını hediye ettiler. Ayrıca turnuvanın sonunda en centilmen takım olarak ta Fidanspor seçildi.

12 DSC_0005 DSC_0007 DSC_0011 DSC_0016 DSC_0021 DSC_0023

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.