DOLAR 32,3724 % 0.16
EURO 34,9785 % -0.32
GRAM ALTIN 2.325,56 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,30 % 0,22
BITCOIN 2.277.631 0.436
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ŞAMPİYON HACI BAYRAM VELİ ORTAOKULU

Son Güncelleme :

01 Nisan 2016 - 15:24

/ kez okundu.
ŞAMPİYON HACI BAYRAM VELİ ORTAOKULU
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin ortaokullar arası düzenlediği futbol turnuvası sonucunda Hacı Bayram Veli İmam Hatip Ortaokulu şampiyon oldu.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen Ortaokullar ve Liseler Arası Futbol Turnuvası’na ortaokullar ve liseler katıldı.

Ortaokullar kategorisinde 5.,6. Ve  7. Sınıf öğrencilerinin katıldığı turnuvada 20 ortaokul mücadele etti.

Eleme usulü oynanan müsabakaların sonunda Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçelerindeki ortaokullar arasında Hacı Bayram Veli İmam Hatip Ortaokulu şampiyon olurken, Bağlarbaşı İmam Hatip Ortaokulu ikinci, Binevler Ortaokulu da üçüncü oldu.

Büyükşehir Belediye Spor Tesisleri Halı Sahasında oynanan müsabakalardan sonra ödül törenine geçildi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Züver Çetinkaya, turnuvada dereceye giren ortaokulların sporcularına kuplarını takdim ederek başarılar diledi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.