DOLAR 32,5366 % 0.23
EURO 34,7891 % 0.09
GRAM ALTIN 2.490,92 % 1,16
ÇEYREK A. 4.072,65 % 1,16
BITCOIN 2.064.442 2.768
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

SAMİ ÖZGÜL’DEN BAYRAM MESAJI

Son Güncelleme :

09 Ağustos 2019 - 15:00

/ kez okundu.
SAMİ ÖZGÜL’DEN BAYRAM MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Bayramlar huzura, barışa ve kardeşliğe vesiledir” ifadelerini kullandı.

Kırgınlıkların, dargınlıkların Kurban Bayramı’nın manevi atmosferi içerisinde unutulması gerektiğini belirten Rektör Özgül, mesajında şu düşüncelere yer verdi:

“Yüce Allah’a şükürler olsun ki, İslam Alemi olarak bir kez daha Kurban Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah’a yakınlaşmak için kurban ibadetini yerine getirdiğimiz bu kutlu günlerde, kalplerimizin de birbirine yakınlaşmasını, kırgınlıkların, dargınlıkların unutulmasını diliyoruz.

Dayanışma duygularının pekiştiği, muhtaçların yardımına koşulduğu, gönül köprülerinin kurulduğu günler geçirmeyi, dualarımızda istiyoruz. Hepinizin bildiği gibi bizler, ‘bereket büyüklerle beraberdir’ anlayışının temsilcileriyiz. İşte bu nedenle bayram günlerinde büyüklerimizi ziyaret etmeyi, hayır dualarını almayı unutmayalım. Diğer yandan küçüklerimizi, öksüz ve yetimleri ise hediyelerimizle sevindirelim.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramının rahmet ve bereket atmosferinin ülkemizi ve İslam dünyasını kuşatmasını niyaz ediyor; sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmeyi temenni ediyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.