DOLAR 32,5889 % 0.32
EURO 34,8302 % 0.22
GRAM ALTIN 2.515,07 % 1,23
ÇEYREK A. 4.112,14 % 1,23
BITCOIN 2.114.911 1.772
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ŞAHİN, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Son Güncelleme :

14 Aralık 2015 - 14:01

/ kez okundu.
ŞAHİN, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Görevli olarak gittiği Afganistan’da yakalandığı beyin iltihabı hastalığı sonucunda tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) hayatını kaybeden Uzman Çavuş Mehmet Ali Şahin, memleketi Ekinözü’nde gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afganistan’da görev yapan barış gücü ekibinde yer alan 43 yaşındaki Uzman Çavuş Mehmet Ali Şahin, burada ensefalit (beyin iltihabı) hastalığına yakalandıktan sonra tedavi altına alındığı Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) hayatını kaybetti.

1

Yaklaşık 2 aydır tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Şahin için 13 Aralık 2015 Pazar günü GATA’da resmi tören düzenlendi. Şahin’in naaşı, GATA’daki törenin ardından Elbistan Devlet Hastanesi morguna getirildi.

Buradan da memleketi Ekinözü’ne götürülen cenaze, ilk olarak helallik alınması için baba ocağına getirildi. Şahin’in ay yıldızlı bayrağa sarılı tabutunun evinin önüne gelmesiyle birlikte gözyaşları sel oldu.

2

Annesi Makbule, eşi Hanife ve çocukları Ertuğrul ile Ceyda, Şahin’in tabutuna sarılarak ağladı.
Şahin’in cenazesi daha sonra cenaze namazının kılınacağı Merkez Cami’ine getirildi. Öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından tekbirler ve dualar eşliğinde omuzlara alınan Uzman Çavuş Mehmet Ali Şahin’in naaşı, cenaze aracına bırakıldı. Cenaze, Ekinözü merkez mezarlığında gözyaşları ve dualarla toprağa verildi.

3
Evli ve iki çocuk babası olan Şahin’in emekliliğine kısa bir süre kaldığı bildirildi.
Cenaze törenine Ekinözü Kaymakamı Cüneyt Caner, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Elbistan Belediye Başkan Yardımcıları Necati Kul ve Kahraman Koç, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, Elbistan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Kocaköse, Ak PartiElbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, MHP Ekinözü İlçe Başkanı Tahsin çiçek, askeri erkan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

6 4 5

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.