DOLAR 32,5993 % 0.38
EURO 34,8057 % 0.18
GRAM ALTIN 2.505,15 % 0,83
ÇEYREK A. 4.095,92 % 0,83
BITCOIN 2.113.269 5.453
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ROMANYA’LI ÖĞRENCİLERDEN İTFAİYEYE ZİYARET

Son Güncelleme :

09 Mart 2015 - 15:25

/ kez okundu.
ROMANYA’LI ÖĞRENCİLERDEN İTFAİYEYE ZİYARET
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Gemciler Kültür Dayanışma Derneği’nin düzenlediği öğrenci değişim projesi kapsamında Kahramanmaraş’a gelen altı kişilik Romanyalı öğrenci grubu, dernek yetkilileri ile birlikte Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nı ziyaret ettiler.

Gemciler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı M. Fatih Başkan’ın da bulunduğu ziyarette, Romanya’lı misafirler itfaiye binası gezdirildi, konferans salonunda sunum yapıldı. İtfaiye Daire Başkanı Cahit Küçükönder’i makamında ziyaret eden grup, Türkiye’den on iki öğrenci ile beraber ‘’Hayatta Kal ve Hayat Kurtar’’ projesini gerçekleştirmek için Türkiye’ye geldiklerini belirttiler.  Bu proje ile hedeflerinin; Deprem bilincini geliştirme. Acil kurtarma ile ilgili farkındalık oluşturma, Depremin bir gerçek olduğu ve bu gerçekle yaşamanın gerektirdiği hayatta kalma yollarının öğretilmesine katkı sağlamak olduğunu belirten misafirler, bu hususlarda itfaiyenin her türlü desteği verecek olmasından memnuniyetlerini dile getirdiler.

İtfaiye Daire Başkanlığı’nda yaklaşık 2 saat kalan misafirler, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ayrıldılar.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.