DOLAR 32,4789 % -0.2
EURO 34,9429 % 0.3
GRAM ALTIN 2.436,83 % 0,56
ÇEYREK A. 3.984,21 % 0,56
BITCOIN 64.759,37 1.199
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Reyhanlıoğlu Murat Arası Ziyaret Etti

Son Güncelleme :

14 Ekim 2015 - 10:09

/ kez okundu.
Reyhanlıoğlu Murat Arası Ziyaret Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Reyhanlıoğlu, “Birlikte Güzel Bir Çalışma Yürüteceğiz”

 

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Nursel Reyhanlıoğlu, Eczacılar Odası Başkanı Murat Arası Ziyaret Etti.

 

Eczacılar Siyasete Çok Yatkın

 

Samimi bir sohbet eşliğinde geçen ziyarette konuşan Eczacılar Odası Başkanı Murat Aras; “Bizi ziyaret eden milletvekilimize çok teşekkür ediyorum ve bizde birinin vekil olması bizi ayır bir mutlu ediyor. Ben eczacıların siyasete çok yatkın olduklarını düşünüyorum. Günlük binlerce kişi eczacılara gidiyor. Eczacılarımız hepsiyle tek tek ilgileniyor. Psikolojik yönden de vatandaşlarımıza destekte bulunuyorlar.” Dedi.

 

Murat Aras’a Güveniyoruz

 

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Nursel Reyhanlıoğlu ise;  “Yeni Başkanımız Murat Bey’e Yani İş Hayatın Başarılar Diliyorum. Murat bey’in güzel çalışmalar yapacağından hiç şüphemiz yok. Bu zamana kadar eczacılar odamıza başkanlık eden kişilere teşekkür ediyoruz. Hep birlikte güzel bir çalışma yürüteceğimize inanıyorum.” Diye belirtti.

 

 

 

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.