DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.913,45 -1.228
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Rektör Deveci’ye Teşekkür Ziyareti

Son Güncelleme :

03 Aralık 2015 - 7:38

/ kez okundu.
Rektör Deveci’ye Teşekkür Ziyareti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş-Azerbaycan Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Eş Başkanları Tural Şahbazlı ve Hemran Emirli, dernek üyeleri ile birlikte Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’yi ziyaret etti.

Rektör Deveci’nin Rektörlük görevinin birinci yılı dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette dernek üyeleri, Rektör Deveci’nin 2015 yılını KSÜ ve Azerbaycan Üniversiteleri işbirliği ve dostluk yılı ilan etmesi ve Türk Dünyası ile ilgili faaliyetlerinden dolayı teşekkür etti. Dernek üyeleri Azerbaycan halkı, üniversitemizde eğitim gören Azerbaycanlı öğrenciler ve Kahramanmaraş’ta ikamet eden Azerbaycan vatandaşları adına Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci’ye teşekkür belgesi takdim ettiler.

Rektör Deveci ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, 2015 yılının Azerbaycan ile kurulan bağların güçlenmesi ve ortak faaliyetler yürütülmesi bakımından verimli geçtiğini vurguladı. KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, üniversite olarak bundan sonraki süreçte de Azerbaycan ile ilişkilerin artarak devam etmesini hedeflediklerini belirtti.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.