DOLAR 32,5073 % -0.11
EURO 34,9718 % 0.37
GRAM ALTIN 2.430,63 % 0,31
ÇEYREK A. 3.974,08 % 0,31
BITCOIN 63.936,15 -3.612
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

REKTÖR DEVECİ TRT’DE

Son Güncelleme :

09 Temmuz 2015 - 7:46

/ kez okundu.
REKTÖR DEVECİ TRT’DE
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci TRT Çukurova Radyosu Akdeniz’den Toroslara programı yayınına katılarak Hakan Erendor’unsorularını cevaplandırdı.

Üniversite hakkında bilgiler veren ve öğrencilerin tercih sürecinde dikkat etmesi gereken hususlara değinen Rektör Deveci,üniversite adaylarının idealleri ve istekleri doğrultusunda bir bölüm seçmelerinin ileride meslek hayatlarına da önemli bir katkı sunacağını söyledi.

Kahramanmaraş’ın şehir olarak önemli bir gelişmişlik düzeyine eriştiğini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinin öğrencilerine sunduğu imkânları anlattı.

23 yıl önce kurulan Üniversitenin 10 fakülte, 5 yüksekokul ve 9 meslek yüksekokul ile hizmet vermeye devam ettiğini ifade eden Rektör Deveci tecrübeli akademik ve idari kadrosuyla gelişmeye ve büyümeye devam ettiğini belirtti.

Üniversite olarak öğrenci odaklı ve dostu bir yönetim anlayışı benimsediklerinin altını çizen Rektör Deveci, öğrencilere her alanda en iyi sosyal imkânları sunan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nin barınma konusunda eksikliklerini büyük ölçüde tamamladığına değindi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.