DOLAR 32,3824 % 0.18
EURO 35,0243 % -0.2
GRAM ALTIN 2.326,04 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.267.758 -1.08
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

REKTÖR DEVECİ İFTARDA ŞEHİT AİLELERİNİ AĞIRLADI

Son Güncelleme :

21 Haziran 2017 - 10:27

/ kez okundu.
REKTÖR DEVECİ İFTARDA ŞEHİT AİLELERİNİ AĞIRLADI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, Üniversitemiz Avşar Yerleşkesi Merkez Kafeteryada düzenlenen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve şehitlerimize yapılan dualarla başlayan iftar programına KSÜ Rektör Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kahramanmaraş Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Yunus Karaman, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

İftar sofralarını ziyaret ederek Şehit aileleri ve gazilerle sohbet eden Rektör Deveci, “KSÜ olarak siz kahraman gazilerimizin ve şehit yakınlarımızın bugün olduğu gibi bundan sonra da yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Sizler aziz şehitlerimizin bizlere emanetisiniz.” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.