DOLAR 32,5481 % -0.01
EURO 34,8257 % -0.16
GRAM ALTIN 2.431,19 % 0,04
ÇEYREK A. 3.974,99 % 0,04
BITCOIN 64.554,12 -2.838
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 28°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Rektör Can, KSÜ Tıpta Çalışan Personelin ve Tedavi Gören Hastaların Bayramını Kutladı

Son Güncelleme :

17 Ağustos 2019 - 8:34

/ kez okundu.
Rektör Can, KSÜ Tıpta Çalışan Personelin ve Tedavi Gören Hastaların Bayramını Kutladı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesini (Tıp Fakültesi Hastanesi) ziyaret ederek hastane çalışanları, hasta ve hasta yakınlarının Kurban Bayramlarını kutladı.

KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ökkeş Bilal ve hastane yöneticileri ile birlikte servislerde yatan hastaları ziyaret ederek tek tek sohbet eden, şikâyet ve memnuniyetlerini dinleyerek tedavilerine ilişkin bilgiler alan Rektör Can, hasta ve hasta yakınlarının bayramlarını tebrik ederek acil şifalar diledi. Tedavisi süren çocuklarla özel olarak ilgilenen Rektör Can, çocuklara çeşitli hediyeler vererek bayramlarını kutladı.

Sağlık sektörünün özveri ve sabır isteyen dünyanın en zor mesleklerinden biri olduğuna değinen Rektör Can, “Sağlık sisteminin her kademesinde büyük fedakârlıklarla bu kutsal hizmeti ifa eden sağlık çalışanlarına şükranlarımı sunuyor, Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum.” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.