DOLAR 32,3724 % 0.16
EURO 34,9785 % -0.32
GRAM ALTIN 2.325,56 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,30 % 0,22
BITCOIN 2.277.631 0.436
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ramazanın Bereketi Bu Meclislerde Saklı

Son Güncelleme :

13 Nisan 2022 - 12:20

/ kez okundu.
Ramazanın Bereketi Bu Meclislerde Saklı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi tarafından organize edilen iftar programında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Güngör, “Bizleri sevgiyle bir araya getiren Rabbime şükürler olsun. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şubesi tarafından düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilen programa Başkan Güngör’ün yanı sıra Vali Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Emin Mehmet Terzioğlu, KSÜ Rektörü Niyazi Can, İl Jandarma Komutanı Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Serdar Salih Çiçekçi, iş insanları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. İftar programı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Güngör, “MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi tarafından organize edilen iftar programında hemşehrilerimizle bir araya geldik ve oruçlarımızı açtık. Bizleri sevgiyle bir araya getiren Rabbime şükürler olsun. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.

Samimi Muhabbetleri İçin Teşekkür Ediyorum

Başkan Güngör, programın devamında Dulkadiroğlu Erkenez Mahallesi’nde teravih namazı sonrası vatandaşlara tatlı ikramında bulundu. Erkenez Mahalle Muhtarı Halil Tüfenk ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Güngör, “Erkenez Mahallemizde teravih namazımızı eda ettikten sonra hemşehrilerimizle sohbet meclisinde buluştuk. Ramazan ayının bereketi bu meclislerde saklı. Misafirperverlikleri, samimi muhabbetleri ve teveccühleri için tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.