DOLAR 32,3721 % 0.16
EURO 34,9730 % -0.29
GRAM ALTIN 2.325,53 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,24 % 0,22
BITCOIN 2.283.509 0.014
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

‘RAMAZAN’DA KİMSESİZLERİN KİMSESİYİZ’

Son Güncelleme :

08 Haziran 2016 - 10:45

/ kez okundu.
‘RAMAZAN’DA KİMSESİZLERİN KİMSESİYİZ’
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

TÜRKOĞLU İLÇEMİZDE ‘RAMAZAN’DA KİMSESİZLERİN KİMSESİYİZ’

 

Ramazan ayında da vatandaşlarla buluşmalarını sürdüren, yaşlı, yardıma muhtaç ve kimsesiz aileleri yalnız bırakmayan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, iftarını da evlerine konuk olduğu ailelerle birlikte açıyor.

Türkoğlu Belediyesi tarafından yine bir sosyal sorumluluk kapsamı altında “Ramazan’da Kimsesizlerin Kimsesiyiz” projesi ile Belediye Başkanı Osman Okumuş ve eşi Funda Okumuş ile birlikte yaşlı ve kimsesiz aileleri evlerinde ziyaret edip onlarla birlikte iftar açmayı sürdürüyor.

Önceki akşam Gaziosmanpaşa Mahallesindeki 8 kişilik Metin İmalı’nın ailesine konuk olan Başkan Okumuş, aile ile birlikte iftarını açtı, kendisine gösterdikleri misafirperverlik için aileye teşekkür etti.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğuna vurgu yapan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Dayanışmanın hoşgörünün arttığı bu ayda hep birlikte aynı sofrada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Belediye Başkan yardımcımız Ahmet Nar ve eşlerimiz ile bu gün Metin ağabeyimizin evine konuk olduk. Onlarla birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadık. Belediye olarak her zaman olduğu gibi şimdi de kimsesizlerin yanında olduk, hep beraber sofrasına oturup ve güzel sohbetler edip, sorunlarını dinledik. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayını kutlar, Kimsesizlerin Kimsesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Evlerini ziyaret ederek kendileri ile birlikte iftar açan Başkan Okumuş’a, göstermiş olduğu bu hassasiyeti için teşekkür eden Metin İmalı, “Başkanımız, mübarek Ramazan ayında bizleri ziyaret ederek onurlandırdı. Her zaman vatandaşlarla birlikte olduğunu, onlarla sohbet edip dertlerini dinlediğini duyduğum başkanımızın, bu akşam da benim evimi ziyaret etmesi, bizi ziyadesiyle mutlu etti. Kendilerine, Başkan Yardımcımız Ahmet Nar‘a ve eşlerine bu davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

İftar sonrasında evden ayrılırken, birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Okumuş, çocuklarla da selfie çekildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.