DOLAR 32,3659 % 0.14
EURO 34,9705 % -0.31
GRAM ALTIN 2.325,14 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,61 % 0,20
BITCOIN 2.284.394 0.868
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

PİAZZA’DA TERCİH MASASI KURULDU

Son Güncelleme :

19 Temmuz 2017 - 7:05

/ kez okundu.
PİAZZA’DA TERCİH MASASI KURULDU
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Sosyal ve kültürel etkinliklerin adresi Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi üniversite sınavına giren öğrenciler için 26 Temmuz tarihine kadar tercih danışma standı açtı.

Kahramanmaraş halkının buluşma noktası Piazza ile Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Kahramanmaraş Eğitim ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle öğrencilere YGS-LYS Tercih Danışma Merkezi kuruldu.

Piazza AVM’de kurulan tercih danışma merkezinde uzman rehberlik danışmanları, üniversite adayı öğrencilere puanları doğrultusunda seçecekleri üniversite ve bölüm için ücretsiz olarak hizmet veriyor. Stresli ve yoğun bir çalışma programının ardından AVM’ye eğlenmek ve vakit geçirmek için gelen üniversite adaylarına daha sağlıklı ve doğru tercih yapmaları için konunun profesyonelleri, tavsiyelerde bulunuyor. Uzmanlar öğrencilere puandan çok başarı sırasına dikkat etmelerini öneriyor. Tercih takvimini takip ederek, tercihlerini son güne bırakmamaları konusunda uyarıyor. Kahramanmaraş Piazza AVM’de kurulan YGS-LYS Tercih Danışma Merkezi öğrencilere 26 Temmuz tarihine kadar danışmanlık hizmeti verecek.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.