DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Piazza’da Ramazan çok renkli

Son Güncelleme :

15 Haziran 2016 - 6:36

/ kez okundu.
Piazza’da Ramazan çok renkli
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Piazza’da Ramazan çok renkli
Küçüklere Horoz Şekeri, Büyüklere Kuruyemiş Kesesi
Kahramanmaraş’ın alışveriş ve yaşam merkezi Piazza, düzenlediği birbirinden renkli etkinliklerle konuklarına Ramazan ayını dolu dolu yaşatıyor.
Sosyal, kültürel ve eğlence dolu aktivitelerle alışverişi keyfe dönüştüren Piazza AVM’de Ramazan’a özel etkinlikler aralıksız devam ediyor. İftar saati yaklaşınca ellerindeki sepetlerle AVM’yi baştan sona dolaşan animatörler, anne ve babalarıyla AVM’ye gelen çocukları horoz şekeri dağıtarak sevindiriyor. Giydikleri renkli ve dikkat çeken kostümlerle herkesin ilgi odağı olan animatörler, büyüklere de hurma ve kuruyemiş kesesi dağıtıyor.
JENGA İLE HEYECAN DORUKTA
Piazza’nın konukları ayrıca, AVM’nin ortak kullanım alanında kurulan sahnede, dünyanın en çok sevilen denge oyunu jenga ile heyecan dolu dakikalar geçiriyor. Büyük bir konsantrasyonla aralardan çekip, dizdikleri tahta bloklarla kuleyi yükseltmeye çalışan yarışmacılar, kuleyi dik tutmak için çabalıyor. Sahnede mücadele veren yarışmacılar kadar, oyunu izleyenler de büyük heyecan yaşıyor.
FASIL EŞLİĞİNDE İFTAR
Piazza AVM ziyaretçilerine geleneksel bir Ramazan etkinliği olan fasıl müzik dinletisi de sunuyor. AVM’de Cumartesi ve Pazar günleri iftar saatleri fasıl dinletisi ile renklenirken, ziyaretçiler fasıl ekibinin canlı olarak seslendirdiği birbirinden güzel eserler eşliğinde farklı bir iftar deneyimi yaşıyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.