DOLAR 32,6405 % 0.38
EURO 34,8669 % 0.18
GRAM ALTIN 2.494,19 % 0,39
ÇEYREK A. 4.078,00 % 0,39
BITCOIN 2.073.300 2.645
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

PİAZZA’DA FREEWAY RÜZGÂRI

Son Güncelleme :

05 Eylül 2017 - 9:23

/ kez okundu.
PİAZZA’DA FREEWAY RÜZGÂRI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Piazza AVM’nin markaları arasına, ayakkabı ve çantada yeni trendleri erişilebilir fiyatlarla tüketiciye sunan Freeway de katıldı.

Alışveriş, moda, lezzet ve eğlencenin her rengini bir arada bulunduran Kahramanmaraş’ın kalbi Piazza AVM, dev bir markaya daha ev sahipliği yapıyor.

Ayakkabı modasının Türkiye’deki lider markalarından Freeway yeni mağazasını Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açtı. Farklı marka ve konseptleri ziyaretçileri ile buluşturmaya devam eden Piazza AVM’nin markaları arasına, ayakkabı ve çantada yeni trendleri erişilebilir fiyatlarla tüketiciye sunan Freeway de katıldı.
Türkiye’de büyük metrekareli ayakkabı mağazacılığının doğuşuna öncülük eden Freeway, 50 yıllık deneyimini taşıdığı Piazza mağazasında, ziyaretçilerini zengin ürün yelpazesi ve açılışa özel fırsatlarla karşılıyor. Ayakkabı sektörüne birçok yenilik kazandıran Freeway, kadın, erkek, genç ve çocuk ayakkabısında modayı yakalamak isteyenlere, açılışa özel  ayakkabılarda Yüzde 80’e varan indirim fırsatları sunuyor.
Dünya modasını yakından takip etmekle birlikte, tasarıma da büyük önem veren Freeway’in ürün gamında, çok yüksek ve iddialı topuklardan spor terliklere, en lüks materyallerden, bez ayakkabılara kadar estetik çeşitliliği oldukça geniş binlerce şık model yer alıyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.