DOLAR 32,5624 % 0.02
EURO 34,8716 % -0.02
GRAM ALTIN 2.432,62 % 0,10
ÇEYREK A. 3.977,33 % 0,10
BITCOIN 64.891,98 -2.779
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Personel Eğitimleri Artacak

Son Güncelleme :

13 Kasım 2019 - 13:27

/ kez okundu.
Personel Eğitimleri Artacak
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle bünyesinde çalışan iş makinesi operatörlerine eğitim verecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi personellere yönelik eğitim faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan protokol ile belediye bünyesinde iş kamyonu operatörlüğü yapan personele eğitim ve sertifika verilecek. Düzenlenen protokol imza töreninde açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Rüstem Keleş, personel eğitimlerinin ara vermeden devam edeceğini belirtti.

Kurt’a Teşekkür

Rüstem Keleş, “Protokolümüz kapsamında Belediye ve iştiraklerimizdeki iş kamyonu operatörlerimize eğitim ve sertifika verilecek. Hemşerilerimize sunduğumuz hizmet kalitesini daha da artırma amacıyla personel içi eğitim çalışmalarımızı artırmayı hedefliyoruz. İşbirliği dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Harun Kurt’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.