DOLAR 32,4483 % 0.1
EURO 34,4643 % -0.1
GRAM ALTIN 2.472,35 % -0,44
ÇEYREK A. 4.042,29 % -0,44
BITCOIN 2.099.796 -6.866
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

PAZARCIK’TA YOL SORUNU ORTADAN KALKIYOR

Son Güncelleme :

25 Ocak 2016 - 11:14

/ kez okundu.
PAZARCIK’TA YOL SORUNU ORTADAN KALKIYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Hava şartlarının düzelmesiyle birlikte Pazarcık Belediyesi tüm ekibiyle araziye çıkarak yol çalışmalarına hız verdi.

Ekipler çalışmalarını 3 ayrı noktada sürdürürken Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ise çalışmaları ve çalışma yapılacak alanları yerinde inceledi ve bilgiler aldı.

Yarbaşı, Şahintepe, Ahmet Bozdağ Mahalleri bölgesinde çalışmalar aralıksız sürdürülürken ham yollar greyderle silinip sıkıştırılmış filler malzeme döküldü.

Yapılan çalışmalar yol sorununun adeta kronik hala geldiği bölgede sevinçle karşılanırken, vatandaşlar çalışmaları yerinde inceleyen başkan Bozdağ’a şükranlarını ilettiler.

İncelemeler sırasında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ “seçim öncesi Pazarcık halkına hizmet sözü verdik, yol ağı olarak Kahramanmaraş’ın en büyük yol ağına sahibiz, işimiz hiçte kolay değil ama biz hiçbir mazerete sığınmadan, gece gündüz demeden vatandaşlarımızın yol sorununu çözeceğiz Pazarcık ‘ta artık yol sorun olmaktan çıkacak” diye konuştu.

Çalışmaların 3  ayrı ekip tarafından sürdürüldüğünü dile getiren Bozdağ “işlerin daha hızlı yürümesi için belediye araçlarını seferber ederken araçlarımızın yetersiz kaldığı noktalarda Kahramanmaraş Büyük Şehir Belediyesinden gelen araçlarla birlikte  yol sorununu hızla çözüyoruz” dedi.

Bozdağ Son olarak Şehir merkezinde yolların çalışması ise bir taraftan devam ediyor İnşallah bu çalışmalar hakkında kısa süre içerisinde sizlere bu çalışmalar hakkında bilgiler vereceğiz Allah nasip ederse artık Pazarcık halkı da rahat bir nefes alacak hafta sonu Kahramanmaraş’ta Kültür ve Turizm Bakanımız Mahir Ünal ve Ulaştırma Denizcilik ,Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım’ın Katılımları ile birlikte Ulaştırma çalıştayı yapıldı bizde burada söz hakkı isteyip Pazarcık ilçesindeki yol sorunlarını konuştuk Pazarcık ilçesi sınırları içersinden Malatya,Adıyaman ve Gaziantep Yolu geçiyor doğu’un en önemli yollarından günlük şehir merkezinde sanki İstanbul trafiği gibi araçlar geçiyor yaklaşık günlük 60 bin araç gidiş ve geliş yapıyor vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz bu konuda sizlere ileri günlerde açıklama yapacağım dedi.

Yapılan çalışmalar vatandaşlar arasında ada sevinçle karşılandı yol burada en büyük sorundu diye konuşan vatandaşlar “bugün buranın adeta bayramıdır yıllarca sıkıntı çektik, burada belediye araçlarının yol çalışmasını görmek bizleri son derece memnu netti başkanımız Yakup Hamdi Bozdağ’a ve ekibine şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştular.

Vatandaşlar ayrıca “başkanımız bize seçim öncesi yol konusunda söz vermişti, bugün bu sözlerin yerine getirilmesi ayrıca bir mutluluk, yapılan bu çalışmalar gelecek içinde bizleri umutlandırıyor, görülüyor ki artık Pazarcıkta yol sorunu kalmayacak” diye konuştular.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.