DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Pazarcıklı Öğrencilerden Örnek Davranış

Son Güncelleme :

24 Şubat 2016 - 9:02

/ kez okundu.
Pazarcıklı Öğrencilerden Örnek Davranış
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Bayırbucak Türkmenleri’ne yardım kampanyasına Pazarcık Belediyesi geçtiğimiz günlerde 2 Tır yardım malzemesi göndermişti.

Yardım malzemelerinin gönderilmesinin ardından kampanyayı devam ettiren Pazarcık Belediyesi’ne Fatih İlkokulu öğrencileri ziyarette bulundu. Öğrenciler kumbaralarında biriktirdiği harçlıkları Bayırbucak Türkmenleri’ne gönderdi. Öğrencilerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Pazarcık Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Tutak Yaptığı Açıklamada :  Sayın Pazarcık Belediye Başkanımız Yakup Hamdi Bozdağ’ın bize vermiş olduğu Bayırbucak Türkmenleri’ne yardım kapanyası görevini layıkıyla sürdürüyoruz. Rusya ve Esed Rejimi bombardımanı altında zor günler geçiren Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyasının başladığı ilk günden itibaren Pazarcık Belediyesi Halkla İlişkiler birimi olarak deyim yerindeyse seferberlik başlattık mesai arkadaşlarım gece gündüz demeden yardım malzemelerini evlerden teslim alarak nakliyesini gerçekleştirdiler. Sonuç itibariyle 2 tır yardım malzemesini gönderdik. Bu günde Fatih İlkokulu öğrencilerimiz kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları ile bizi ziyarete geldiler. Kendilerine bu dayarlı davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.Küçük yaşta olmalarına rağmen yardım bilincini çocuklara aşılayan Fatih İlkokulu Müdürümüze ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.