DOLAR 32,4910 % -0.18
EURO 34,9520 % 0.32
GRAM ALTIN 2.436,80 % 0,56
ÇEYREK A. 3.984,17 % 0,56
BITCOIN 64.603,73 -0.251
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

pazarcık,kilit taşı çalışmaları hızla devam ediyor

Son Güncelleme :

16 Haziran 2016 - 10:49

/ kez okundu.
pazarcık,kilit taşı çalışmaları hızla devam ediyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

PAZARCIK BELEDİYESİ KİLİT TAŞI ÇALIŞMALARINI İLÇENİN DÖRT BİR YANINDA SÜRDÜRÜYOR

Daha modern ve daha yaşanabilir bir ilçe oluşturmak için Pazarcık Belediyesi, merkezde ve çevre mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Pazarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Merkez ve çevre mahallelerinde yürüttüğü kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmaları ilçenin dört bir yanında hız kesmeden devam ediyor.
Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Sakarkaya Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında Pazarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hasan Hayri Sarı’dan bilgi aldı.

İnceleme sırasında açıklama yapan Başkan Bozdağ; “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Evri,Narlı ve Sakarkaya Mahallelerimizde parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Ekip olarak çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Ben tüm ekibimize teşekkür ediyorum. Biz Pazarcık Belediyesi olarak alt yapısı tamamlanan tüm bölgelerde kilitli parke ve kaldırım çalışmalarını anında yapıyoruz. Daha güzel bir Pazarcık için durmadan yorulmadan çalışıyoruz” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.