DOLAR 32,3313 % 0.01
EURO 35,0061 % -0.23
GRAM ALTIN 2.321,86 % 0,06
ÇEYREK A. 3.796,24 % 0,06
BITCOIN 2.294.770 2.388
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Pazarcık Taziye Evi İnşaatı Devam Ediyor

Son Güncelleme :

04 Mart 2016 - 10:17

/ kez okundu.
Pazarcık Taziye Evi İnşaatı Devam Ediyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Pazarcık Belediyesi tarafından Kızkapanlı Mahallesine yapılacak olan Cenaze Taziye Evi’nin yapımında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Taziye Evlerine yönelik hizmetleri ile adından sıkça söz ettiren Pazarcık Belediyesi bu alanda bir hizmeti daha hayata geçiriyor. Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’ın talimatıyla Kızkapanlı’da başlatılan taziye evi inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ yaptığı açıklamasında

”Şehir merkezindeki çalışmalar ile beraber kırsalda da ciddi bir uğraş içersindeyiz. Bu anlamda da özellikle kırsal mahallelerdeki insanlarımızın bizden beklediği taziye evi taleplerine elimizdeki imkânlar doğrultusunda cevap veriyoruz. Bu anlam da son olarak Kızkapanlı Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın Taziye Evi taleplerini yerine getiriyoruz. Çopurlar Obasında başlattığımız Taziye Evi çalışmamızı en kısa süre de tamamlayarak o bölge de yaşayan halkımızın hizmetine sunacağız

Bizler bir Allah’a inanan, peygamberi bir olan, Camii de beraber olan, acısını ve mutluluğunu paylaşan bir toplumuz. Bizler, kişi sevdiğiyle beraberdir hadisi şerifine bağlı kalan, Allah’a kulluk vazifesini yerine getiren, yaratılanı yaratandan ötürü seven insanlarız. İnşallah Pazarcık’ta bütün Mahallerimize eşit bir hizmet anlayışı ile ayrım yapmadan, ayırmadan, kaynaştırarak birlik ve beraberliği koruyarak, hedefimiz ve düşüncemiz sevgi olsun diyorum. Bizlerin hangi dinden, hangi ırktan, hangi milletten, hangi memleketten olduğu önemli değil, belediye olarak hemşehrilerimizin Pazarcık’ta yaşaması bizler için yeterlidir. Mutlu günlerde olduğu gibi acı günlerde de yanyana olmak insanlığın gereğidir. Bu bilinçle elimizde ki imkânlar çerçevesinde çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Emeği geçen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç beye teşekkür ediyorum Taziye Evi’nin sizlere,  Pazarcık İlçemize ve hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allah ölümün temizini versin. Allah’a emanet olun” dedi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.