DOLAR 32,3402 % 0.27
EURO 35,1387 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,25 % 1,44
ÇEYREK A. 3.777,26 % 1,44
BITCOIN 2.285.691 1.886
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Pazarcık Muhtarlarından Teşekkür

Son Güncelleme :

25 Kasım 2019 - 10:22

/ kez okundu.
Pazarcık Muhtarlarından Teşekkür
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi’nin Pazarcık ilçesinde başlattığı asfalt çalışmalarına bölgedeki muhtarlardan teşekkür geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Tüm ilçelerde yoğun bir şekilde süren yatırımlar kapsamında asfalt ve parke döşeme işlemleri ile altyapı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün katılımıyla gerçekleştirilen Pazarcık asfalt serim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlar ve muhtarlar gerçekleştirilen hizmetten duydukları memnuniyeti ifade ediyor.

Toz ve Çamurdan Kurtulduk

Yapılan çalışmalarla toz ve çamurdan kurtulduklarını belirten Menderes Mahallesi Muhtarı Veysel Toz, “Yollarımız kışın tozdan yazın da çamurdan geçilmiyordu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e çok teşekkür ediyoruz. Hamdolsun yol sorunumuzu çözüme kavuştu” diye konuştu.

Asfalta Kavuştuk

15 Temmuz Mahallesi Muhtarı Abidin Akış ise, “Yollarımızda çökmeler ve bozulmalar vardı. Araçlarımız yollardan zorlukla geçiyordu. Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Kısa sürede çalışmalar başlatıldı ve yollarımız asfaltlandı. Büyükşehir Belediyemize ve tüm yetkililere mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.