DOLAR 32,3317 % 0.24
EURO 35,0963 % -0.12
GRAM ALTIN 2.297,14 % 0,86
ÇEYREK A. 3.755,83 % 0,86
BITCOIN 2.299.479 1.346
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Pazarcık Belediyesinden Eğitime Destek

Son Güncelleme :

04 Şubat 2016 - 10:21

/ kez okundu.
Pazarcık Belediyesinden Eğitime Destek
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın İlçeleri arasında son günlerde yapmış olduğu hizmetlerle gözleri dolduran Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ kendisinde eğitimci olduğunu belirterek eğitimin şart olduğunu eğitime bir katıda bizler verebilirsek ne mutlu bizlere dedi.

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ Mehmet Emin Arıkoğlu Mahallesinde bulunan ve yapımı devam eden Yavuz Selim Orta Okulu inşaatını ziyaret ederek eğitime önem verdiklerini.  Eğitime en çok yatırım yapan belediye olduklarını ifade eden Bozdağ , “Eğitim, geçmişimizi bugüne bağlayan bir köprü olmasının yanı sıra geleceğin temellerini atan bilimsel, sosyal ve kültürel gelişimin lokomotifi konumundadır. Bu nedenle eğitime Pazarcık ilçesi genelinde okullara destek vermeye devam edeceğiz.

Bir ülkenin en büyük zenginlik kaynağının yetişmiş insan gücü olduğunu belirten Başkan Bozdağ, “Kalkınmanın temel unsurunun eğitim olduğu günümüzde kabul edilen bir gerçektir. Yaptığımız eğitim yatırımları ile geleceğimizi inşa ediyoruz. Biliyoruz ki ülkemizin geleceği gençlerimizin omuzlarında yükselecektir. Bu nedenle eğitime yapılan her bir yatırım bizim için çok değerlidir.  Geleceğimiz olan yavrularımız için eğitime yatırımlarımlar devam edecek diyerek sözlerine devam Bozdağ Göreve geldiğimiz ilk günden buyana arkadaşlarıma şunu söyledim eğitime yatırım yapmaktan asla kaçınmayın asla dedim.

Bozdağ en son Mehmet Emin Arıkoğlu Mahallesinde bulunan ve yapımı devam eden Yavuz Selim Orta Okulunun bölgesinde çevre düzenlenmesine ve bakımından onarımına, bahçe düzenlemesi ve tüm eksikliklerini karşılamak için ekiplerimizi okulla gönderdim. okula boya desteği de sağladık biz Pazarcık Belediyesi, olarak öğrencilerin daha sağlıklı ve temiz bir ortamda eğitimlerini sürdürmeleri için okullardan gelen talepleri karşılıyoruz.

, ilçe genelindeki okullarda tadilat, tamirat çalışmalarının gerçekleştirildiğini belirten Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, çocukların daha bakımlı ve temiz okullarda eğitim görmesini arzuladıklarını söyledi.  Bölgedeki tüm okullara boyama çalışmaları ile birlikte çevre düzenlemesi desteği de sağladıklarını bu sayede okullarda daha nezih bir ortamda eğitim vermesini amaçlıyoruz. Okullarımızın temizlik, çevre düzenleme, tamirat, boya ve tadilat işleri belediyemiz tarafından yapılıyor.

Çocuklarımızın daha temiz ve bakımlı okullarda eğitim görmesini istiyoruz. İnşallah yaptığımız eğitim yatırımları sayesinde, çocuklarımız daha sağlıklı şartlarda eğitim alacak ve bu güzel eğitim yuvalarımızda değerlerini öğrenen, bilen, yaşayan ve geleceğe taşıyan bir gençlik yetişecek” dedi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.