DOLAR 32,5759 % 0.07
EURO 35,0035 % 0.37
GRAM ALTIN 2.429,84 % 0,27
ÇEYREK A. 3.972,79 % 0,27
BITCOIN 64.217,99 -3.68
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ,Engelli Genç Osman Kadiroğlu’nun talebine kayıtsız kalmadı.

Son Güncelleme :

09 Kasım 2016 - 11:36

/ kez okundu.
Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ,Engelli Genç Osman Kadiroğlu’nun talebine kayıtsız kalmadı.
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Başkan Yakup Hamdi Bozdağ, Osman Kadiroğlunu Bağdınısağır Mahallesindeki evinde ziyaret ederek isteklerini dinledi.

Babası Bilal Kadiroğlu tarafından kapıda karşılanan Başkan Yakup Hamdi Bozdağ”Daha önce evinine giriş yolu bulunmayan Osman Kardeşimizin yolunun yapılması talimatını ekiplerimize vermiştik, Genç arkadaşımızın sosyal medya üzerinden bize teşekkür videosunu izlediğimde çok duygulandım. Hemen kendisi ile iletişime geçildi ve Ziyaretine geldik gördükki evinde birçok eksiği var kendisininde bizden talebi üzerine evindeki tüm eksikliklerin giderilmesi için ekiplerimize gerekli talimatları verdik.” şeklinde konuştu.

Engelli vatandaşlara ellerinden geldiğince destek olmaya çalıştıklarını ifade eden başkan Bozdağ,” Osaman kardeşimizi mutlu ettiysek ne mutlu bize. Osamanın o güzel yüzünü güldürmek için buradayız.” diye konuştu. Ziyaret sonunda Baba Bilal Kadiroğlu ve Osman Kadiroğlu ise Başkan Bozdağa teşekkür ederek,”Pazarcık Belediye Başkanımız Yakup Hamdi Bozdağ’a bizleri ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyoruz. Bizleri çok sevindirdiler. Çok mutlu olduk. Bizlerin her zaman yanında olduğunu söyledi.Allah ondan razı olsun.” şeklinde konuştular.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.