DOLAR 32,3767 % 0.16
EURO 35,0559 % -0.16
GRAM ALTIN 2.325,03 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,43 % 0,20
BITCOIN 2.281.184 0.006
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Pazarcık 1. Caddeye Sıcak Asfalt

Son Güncelleme :

16 Ocak 2020 - 14:10

/ kez okundu.
Pazarcık 1. Caddeye Sıcak Asfalt
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi Pazarcık İlçesi’nde sıcak asfalt serim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde yürüttüğü sıcak asfalt kaplama çalışmalarına Pazarcık İlçesi ile devam ediyor. Pazarcık İlçesi’nde Şehit Nurettin Ademoğlu Mahallesi 1. Caddede sıcak asfalt serim çalışmalarına başlayan ekiplerin tamamlaması gereken yol uzunluğu 1.5 kilometredir.

Muhtar Gül’den Teşekkür

Pazarcık İlçesi Şehit Nurettin Ademoğlu Mahallesi Muhtarı Aziz Gül, 1. Caddede sorunun kısa sürede çözülmesinden memnun olduklarını ifade ederek: “Mahallemizdeki 1. Caddemizde yolun sıkıntılı olduğunu Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e iletmemizin ardından çalışmalara hemen başladılar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e ve burada çalışan ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

En İşlek Cadde

Öte yandan cadde üzerinde işyeri bulunan esnaflar da çalışmadan oldukça memnun kaldıklarını belirterek: “İlçemizin ve sanayi sitemizin en işlek caddelerinden birisi olan 1. Caddede başlatılan bu asfalt çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e çok teşekkür ediyoruz. Yol sorunumuzun bu kadar kısa süre içerisinde çözülmesinden dolayı kendisine müteşekkiriz” ifadelerini kullandılar.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.