DOLAR 32,3812 % 0.18
EURO 34,9905 % -0.25
GRAM ALTIN 2.326,33 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,54 % 0,25
BITCOIN 2.268.211 -1.258
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Paydaş Katılım Toplantısı Yapıldı

Son Güncelleme :

05 Mart 2020 - 13:07

/ kez okundu.
Paydaş Katılım Toplantısı Yapıldı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi tarafından Mali Yardım Programı (FRIT II) dâhilinde kuzey ilçelerine yapılması planlanan katı atık tesisleri ve istasyonlarına ilişkin bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Afşin, Elbistan ve Göksun ilçelerine yapılacak olan katı atık ve toplama istasyonlarına ilişkin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Mali Yardım Programı (FRIT II) dâhilinde Afşin İlçesine yapılacak olan Kahramanmaraş Kuzey İlçeleri Entegre Katı Atık Tesisi Projesi, Göksun ilçesine yapılacak olan Göksun Katı Atık Aktarma İstasyonu Projesi, Elbistan ilçesine yapılacak olan Elbistan Katı Atık Aktarma İstasyonu Projesi kapsamında Afşin Belediyesi Kültür Merkezi’nde paydaş kurumların temsilcileri Paydaş Katılım Toplantısı’nda buluştu.

Yapılacak tesislerle alakalı Paydaş Katılım Toplantısı’na Afşin, Elbistan ve Göksun ilçelerinden yerel halk, kadın toplulukları temsilcisi, hassas gruplar, belediye, KASKİ, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ve İlbank temsilcileri de katıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.