DOLAR 32,5720 % 0.15
EURO 34,9128 % 0.67
GRAM ALTIN 2.438,84 % 0,25
ÇEYREK A. 3.987,50 % 0,25
BITCOIN 66.485,43 0.51
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 27°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Pandora Band performansıyla mest etti

Son Güncelleme :

08 Haziran 2016 - 7:31

/ kez okundu.
Pandora Band performansıyla mest etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi bünyesindeki Hayal Kahvesi’nde sahne alan müzik grubu Pandora Band, sergilediği performansla izleyenleri mest etti.

Alışveriş ve modanın yanı sıra eğlencenin de nabzının attığı Piazza AVM, Kahramanmaraş’ın sosyal yaşamına renk katmaya devam ediyor. Piazza bünyesinde yer alan seçkin markalardan biri olan Hayal Kahvesi, Pandora Band konseriyle müzikseverlere eşsiz bir gece yaşattı. Pandora Band, kendi eserleri ile birlikte 90’lara damga vuran birbirinden güzel şarkıları seslendirdi.

Hayal Kahvesi işletmecisi Kemal Küpeli, Kahramanmaraş’ın her şeyin en iyisini hak ettiğini belirterek, “Hayal Kahvesi’nin sahnesi daha çok değerli ismi ağırlayacak” dedi.

Adanalı müzik grubu Pandora Band’ın keyifli bir sahne performansı sunduğunu ifade eden Küpeli, “Etkinlik biletleri hızla tükendi ve konser harika bir ilgi gördü. En büyük mutluluğumuz ise gelen bütün misafirlerimizin çok mutlu ayrılması oldu” diye konuştu.

Hayal Kahvesi olarak kente farklı bir soluk getirdiklerini belirten Küpeli, Ramazan ayında da iftar ve sahur mönüleri ile fark yaratacaklarını dile getirdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.