DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Pakdil: Deneyimlerini Öğrencilerle Paylaştı

Son Güncelleme :

17 Mart 2017 - 6:40

/ kez okundu.
Pakdil: Deneyimlerini Öğrencilerle Paylaştı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türkiye Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve Ak Parti Demokrasi Hakem Kurulu üyesi Nevzat Pakdil, “Batılıları ilimde irfanda fende yakalamak hem de üreten bir toplum olmak mecburiyetindeyiz” dedi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Cahit Zariroğlu Konferans Salonu’nda İŞKUR Kahramanmaraş Müdürlüğü tarafından “Akıl teriyle, alın teriyle” başlıklı 6. Meslek Tanıtım ve Kariyer Günü programı gerçekleştirildi. Düzenlenen programa katılan Türkiye Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve AK Parti Demokrasi Hakem Kurulu üyesi  Nevzat Pakdil, siyasi hayatı ve özel hayatındaki iş deneyimlerini öğrencilerle paylaşırken İŞKUR Kahramanmaraş İl Müdürü Ali Yüce ve KSÜ Rektörü Durmuş Deveci birer konuşma yaptı.

PAKDİL (3)

‘ADALETTEN HİÇ BİR ZAMAN AYRILMAMAK LAZIM’

Kılık, kıyafet, özgürlük noktasında büyük mücadele verildiğinin altını çizen Pakdil, “Kamuda çalışmış bir siyaset adamı olarak siyasette de, ticarette de hamasetle hiçbir yere varmamız mümkün değildir. Türkiye’nin geçmişiyle olan muhasebesini yapması lazım, Kılık, kıyafet, özgürlük noktasında büyük mücadele verildi ve Türkiye şu anda normalleşti. Mesela Mecliste başörtülü Milletvekilleri olduğunda kamuda bir anda o gün Mecliste bulunan diğer siyesi partilerimize mensup arkadaşlarımız bunu olgunlukla karşıladı, çünkü süreç tamamlanmış bir şekildeydi. En başarılı olabilecek ve istikbale yürüyecek olan insanları bulup seçeceksiniz. Hatıra, gönüle bu işlerden nasiplenmesini istemediğiniz veya şöyle bir şey yapalım dediğiniz insanları bir kenara koyun. Referansları olmasın olur arkadaşlar. Ama içinde en sağlıklısını seçmek kaydıyla bu işleri hep beraber yönetiriz. Bu memleketin insanlarıyız. Kim hak ederse hakkını verin adaletten hiç bir zaman ayrılmamak lazım. Ondalık kesirler gibi düşünmek lazım 1’den 9’a kadar olan rakamlardan biri olursa buradaki sıfırların hepsinin değeri var. Ama bir trilyon diyorsunuz sıfırın birini attığınız anda yüz milyara düşüyorsunuz. Birbirimize böyle bakmamız lazım. Batılıları ilimde irfanda fende yakalamak hem de üreten bir toplum olmak mecburiyetindeyiz” dedi.

PAKDİL (2)

İŞKUR Kahramanmaraş Müdürü Ali Yüce de, düzenlenen programın son derece önemli geçtiğini ifade etti. Düzenlenen programa, Moderatör olarak Prof. Dr. Özden Görücü, konuşmacı olarak ise İş Adamı Kemal Büyükerzurumlu ve Prof. Dr. Haluk Pınar katıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.