DOLAR 32,5093 % 0.18
EURO 34,8157 % 0.25
GRAM ALTIN 2.486,86 % 1,00
ÇEYREK A. 4.066,02 % 1,00
BITCOIN 2.019.634 -3.061
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 24°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Öztunç’un O İddiası da Boş Çıktı: Okulda Büyükşehir Bankları Var

Son Güncelleme :

18 Eylül 2021 - 21:23

/ kez okundu.
Öztunç’un O İddiası da Boş Çıktı: Okulda Büyükşehir Bankları Var
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

CHP Milletvekili Ali Öztunç, skandal bir paylaşıma daha imza attı. Sosyal medyadan gelen bank talebine ‘Büyükşehir uyuyor’ yanıtını veren Öztunç’un paylaşımının aksine okul bahçesinde Büyükşehir Belediyesi’nin birçok bankının olduğu ortaya çıktı.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, geçtiğimiz gün yine skandal bir paylaşıma imza attı. Sosyal medya üzerinden Büyükşehir ve Onikişubat Belediyelerine yöneltilen paylaşımı alıntılayıp, “Kahramanmaraş’taki okulda bank olmadığı için çocuklar taşların üzerine oturarak yemek yiyor. Tembel Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesi ise uyuyor. Gerekli bankları ben yollarım hocam.” yazan Öztunç’un paylaşımının aksine okul bahçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen birçok bank ve oturma grubunun yer aldığı ortaya çıktı. Bu durumun karşısında Öztunç’un nasıl bir tepki vereceği beklenirken; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık’ın Kahramanmaraş programında şehit evi ziyaretinde attığı tiviti silmiş, danışmanım atmış haberim yoktu ifadelerini kullanmıştı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.