DOLAR 32,3812 % -0.32
EURO 34,7745 % -0.12
GRAM ALTIN 2.411,83 % -0,45
ÇEYREK A. 3.943,35 % -0,45
BITCOIN 57.594,37 -3.646
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÖZTUNÇ;”KAHRAMANMARAŞLILARDAN BİR 5 YIL DAHA İSTİYORUM”

Son Güncelleme :

24 Mart 2023 - 14:44

/ kez okundu.
ÖZTUNÇ;”KAHRAMANMARAŞLILARDAN BİR 5 YIL DAHA İSTİYORUM”
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç Kahramanmaraş’tan yeniden adayım. Karşıma kimi çıkarırlarsa çıkarsınlar. Ben Halkıma güveniyorum.

Halkım benimde 5 yılının değerlendirsin, Ak Parti Milletvekillerini değerlendirsinler. Ben sahadayım, her ilçede her köyde, her mahallede halkımın yanındayım” dedi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Merkezinde CHP İl Başkanı Esat Şengül ve CHP Onikiubat İkçe Başkanı Ünal Ateş ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Öztunç; “Kahramanmaraş’tan Milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptım. Benimle birlikte 33 arkadaşımız aday adayı başvusuru yaptı.

Bu güne kadar Kahramanmaraş için elimden geleni yaptım. Beş yıl boyunca acisıyla tatlısıyla bir çok gündem yaşadık. Kahramanmaraş’tan bir 5 yıl daha milletvekili adayıyım. Seçimde iftira atılmadan düzgün bir kampanya olsun istiyorum. Biz kampanyamızda müzikli, cafcaflı bir kampanya yapmayacağım. Çatışmaların içerisine girmeyeceğim. Büyük acımız var. 13 bin çadır dağıttık. Kaskiye, Aski yardımcı oluyor. Bu memleket bizim. Bu memleketi yeniden ayağa kaldırmaya çalışacağız. Belli ki Kahramanmaraş’tan karşıma Bakan çıkaracaklar. Ben 5 yıl boyunca atom karınca olarak sizlerin yanınızda oldum. Ben 5 yıldır sahadaydım, seçim varmış gibi hemşerilerim için elimden geleni yaptım. Ben halkıma güveniyorum. Kendime size emanet ediyorum. Milletvekili listemizde sürpriz olacak. İttifak olarak 5 milletvekili çıkaracağımızı düşünüyorum. Aday adaylığı başvurusu olabilir” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.