DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.107.283 5.088
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 10°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Öztunç Ziyaretlerini Sürdürüyor

Son Güncelleme :

29 Eylül 2015 - 15:28

/ kez okundu.
Öztunç Ziyaretlerini Sürdürüyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş 1 Sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç Ziyaretlerine Bugün Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Kahramanmaraş Büyük Şehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile Birlikte Sivil toplum kuruluşları olan Kahramanmaraş Pir Sultan Abdal Derneği Şubesi, Eğitim sen Kahramanmaraş Şubesi, Ziraat Mühendisleri Odasını ziyaret etti..

Ziyaretine sabah İlk Olarak Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyareti ile başladı.

Ardından sırası ile Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü servet Yılmaz ve Büyük Şehir belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’la samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette fikir alışverişinde bulunuldu.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç’un bir sonraki durağı Kahramanmaraş Pir Sultan Abdal Derneği Şubesi, eğitim sen, Ziraat Mühendisleri odası oldu Burada dernek Başkanları tarafından Kapıda Karşılan Öztunç sivil toplum Kuruluşların Önemli olduğunu belirti.

Ziyaretlere Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, Milletvekili adayları Ali Öztunç, Doç. Dr Alper Keten, Mehtap Koçak’da katıldı.

Ali Öztunç ziyaret (1) Ali Öztunç ziyaret (2) Ali Öztunç ziyaret (3)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.