DOLAR 32,3659 % 0.14
EURO 34,9705 % -0.31
GRAM ALTIN 2.325,14 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,61 % 0,20
BITCOIN 2.284.394 0.868
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Öztunç Nurhak’tan Destek Tam

Son Güncelleme :

20 Ekim 2015 - 15:02

/ kez okundu.
Öztunç Nurhak’tan Destek Tam
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç Seçim Çalışmaları Kapsamında Gece Toplantısına Nurhak İlçesi Barış ,Miralı ,Zerdekeş Mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelerek birlik ve beraberlik içerisinde  Olup 1 Kasımda Kahramanmaraş’tan Milletvekili Çıkararak Meclisi Göndereceğiz dedi.

 

Mahalle Ziyaretlerinde ilk Söz Alan Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş Konuşmasında Kahramanmaraş’ta CHP’li Tek Belediyemiz Nurhak var Değerli dostlar Bu seçimlerde Birlik ve Beraberlik içerisinde olup Ali Kardeşimizi Meclise Göndereceğiz Bizlerin Nefesi olacak Temsilcisi olacak dedi.

CHP KahramanmaraşMilletvekili adayı Ali Öztunç Konuşmasında, 1 Kasım Genel Seçimlerinden sonra Kahramanmaraş’ın kalesine 6 oklu bayrağı Kahramanmaraş’tan Milletvekilleri Çıkararak dikeceklerini vurgulayarak, “Bizleri bu şekilde coşkulu bir şekilde karşıladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki 7 Haziran Genel Seçimlerinde yaşadığımız Yol kazası olmayacak inanıyorumki 1 Kasımda Cumhuriyet’in kalesine yeniden altı oklu bayrağı dikeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Öztunç sürekli olarak alkışlarla kesilen konuşmasında, Kahramanmaraş halkının her zaman emrinde olduğunu dile getirerek, “Buraya gelerek bize destek verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. 1 Kasımda inşallah partimizi iktidar yapacağız ve en az 2 milletvekili çıkaracağız.

Konuşmasında CHP’nin halkın desteği ve teveccühü ile iktidara geldiğinde halka verdiği taahhütleri  de dile getiren  Öztunç şunları söyledi;“Sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun vaat ettiği işsize iş, aşsıza aş, sözleri mutlaka hayata geçecek. Emeklilerimize senede iki maaş ikramiye verilecek.Dar gelirli vatandaşlarımızın, engellilerimizin yardımlar ve maaşlar artarak devam edecek.CHP iktidarından kredi kartları borçları ya yapılandırılacak ya da silinecek. Yine çiftçilerimize verilen doğrudan gelir desteği de artarak sürecek.”

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.