DOLAR 32,5602 % 0.13
EURO 34,8794 % 0.61
GRAM ALTIN 2.426,32 % -0,27
ÇEYREK A. 3.967,03 % -0,27
BITCOIN 66.962,59 1.357
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 27°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Öztunç Mahir Ünal Şehir İçin Bir Değerdir

Son Güncelleme :

08 Ekim 2019 - 14:10

/ kez okundu.
Öztunç Mahir Ünal Şehir İçin Bir Değerdir
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Öztunç parmağıyla Ünal’ı gösterdi ve ekledi!

  • Öztunç, “Mahir Ünal Şehir İçin Bir Değerdir”
  • “Ünal’a Germenicia Konusunda Büyük Görev Düşüyor!”

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Germenicia antik kenti çalıştayında konuştu.

Öztunç, burada yapmış olduğu konuşmasında Ak Parti Genel Başkan yardımcısı ve Kahramanmaraş milletvekili Mahir Ünal’ı parmağıyla işaret ederek şehir için bir değer olduğunu söyledi.
“Herkesin sahip çıkması gerekiyor”
Germenicia’ya herkesin sahip çıkması gerektiğini belirten Öztunç, “Şehrimizin bana göre gelecekte ki en büyük değerlerinden birisi germenicia olacak. Bugün bu çalıştayın yapılması çok önemli. Bu ilki düzenleniyor umarız bu çalıştayların devamı olur. Ve umarım bugün burada konuşulacak olanlar bu salonda kalmaz, dışarıya da yansır. Umarım burada sadece konuşulmaz devamı da gelir. Bu konuda bize düşen görev ne ise biz yapmaya hazırız. Mesele Kahramanmaraş ise bu birlikteliğin sağlanması gerekiyor. Biz değerlerimize sahip çıkmaz isek bir başkası sahip çıkar.” Diye konuştu.
“En büyük açık hava müzesi olur”
Germenicia konusunda en büyük görevin Ak partili Ünal’a düştüğünü vurgulayan Ali Öztunç şunları söyledi: “ Ben sayın bakanımdan rica ediyorum. Kendisi iktidar partisinin çok önemli bir ismidir. Memleketimiz için bir değerdir. Bir memleketimizden çıkan bir değer var ise onun paçasından tutup çekmeyecek, onu destekleyeceğiz. Bir yerlerde güç sahibi olmak öyle kolay değildir. Ona destek vereceğiz ama ondan da destek isteyeceğiz. Eğer germenicia gün yüzüne çıkarsa dünyanın en büyük açık hava müzesi olur.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.