DOLAR 32,3313 % 0.01
EURO 35,0061 % -0.23
GRAM ALTIN 2.321,86 % 0,06
ÇEYREK A. 3.796,24 % 0,06
BITCOIN 2.294.770 2.388
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Özkan, AA’nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Son Güncelleme :

13 Aralık 2019 - 6:44

/ kez okundu.
Özkan, AA’nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katılarak tercihte bulundu.

Vali Özkan, AA muhabirleri ile foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği, “haber”, “yaşam” ve “spor” kategorilerindeki fotoğrafları inceleyerek bilgi aldı.

Vali Vahdettin Özkan, haber kategorisinde Ali İhsan Öztürk’ün “Zirvedeki yollar açıldı”, yaşam kategorisinde Ali İhsan Öztürk’ün “Çukurca’da çeltik tarlası”, spor kategorisinde Erhan Elaldı’nın “Beytullah’ın azmi” fotoğraflarına oy verdi.

AA’yı çalışmalarından dolayı tebrik eden Vali Özkan, Anadolu Ajansının, Anadolu’nun dört bir yanından insan hikayeleri haberi yaptığını söyledi.

Hem Anadolu’nun dört bir yanında hem de küresel düzeyde güzel, doğru ve hızlı şekilde haberlere ulaşmak suretiyle millete bu kamu hizmetini yaptığı için AA’ya teşekkür eden Özkan, “Birbirinden  güzel çalışmalar var. Bunların içinden de fotoğrafları seçmiş olduk. Anadolu Ajansının bu nitelikli çalışmalarından dolayı çalışanlarının hepsini tebrik ediyorum. Başarılarının artarak devamını diliyoruz. Gerçekten habercilik, habere ulaşım ve insan haklarını, hukukun üstünlüğünü esas alarak nitelikli bir şekilde insanların haber hakkının tahakkuku için bu sistemli yaklaşımdan dolayı ajansımızı tebrik ediyoruz.” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.