DOLAR 32,3402 % 0.27
EURO 35,1387 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,25 % 1,44
ÇEYREK A. 3.777,26 % 1,44
BITCOIN 2.285.691 1.886
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÖZHASEKİ’DEN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET

Son Güncelleme :

13 Nisan 2018 - 16:38

/ kez okundu.
ÖZHASEKİ’DEN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Çalıştay ve açılışlara katılmak üzere Kahramanmaraş’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Bakan Özhaseki ilk olarak Kahramanmaraş Valiliğini ziyaret etti. Valilik ziyaretinin ardından Bakan Özhaseki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet Binası ile Elbistan Tapu ve Kadastro Müdürlüğü hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.

Cuma Namazı sonrasında Doğu Akdeniz Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırmalar Enstitüsü’nde Çevre ve Şehircilik Çalıştayı’na katılan Bakan Özhaseki daha sonra belediye başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi.

BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine gelişinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve meclis üyeleri ile büyükşehir bürokratları karşıladı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Bakan Özhaseki’ye, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarına ve projelerine ilişkin bilgileri sunum eşliğinde aktardı.

Başkan Erkoç daha sonra Bakan Özhaseki’ye ziyaretin anısına kayık tabak hediye ederek teşekkür etti.

Bakan Özhaseki’nin büyükşehir belediyesi ziyaretine Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Veysi Kaynak, Nursel Reyhanlıoğlu, Mehmet Uğur Dilipak, İlker Çitil ve İmran Kılıç ile diğer ilgililer katıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.