DOLAR 32,5565 % 0.19
EURO 34,9526 % -0.13
GRAM ALTIN 2.445,56 % 0,38
ÇEYREK A. 3.998,48 % 0,38
BITCOIN 64.086,35 -0.214
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Özel Sular Vatan Hastanesi’nden Seminer

Son Güncelleme :

12 Temmuz 2016 - 7:17

/ kez okundu.
Özel Sular Vatan Hastanesi’nden Seminer
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Özel Sular Vatan Hastanesi’nden sağlık çalışanlarına hastalarla doğru iletişim kurulması konusunda seminer verildi.

Seminerde, eğitimde iletişimin hasta ve çalışan memnuniyetindeki önemi, iletişim becerileri, iletişimde yapılan kazalar, hastayla doğru iletişim becerileri anlatıldı.
İletişim Yetenek Değil, Öğrenilebilen Beceridir

Seminere İstanbul Dönüşüm Konağı Başarı Psikolojisi Enstitüsünden Nurhan Türkoner ve Yağmur Afra Uğur tüm hastane personeline iletişim üzerine seminer vererek personelleri bilgilendirdiler.
Psikolog’lar tarafından verilen seminerde hastaların psikolojik durumlarının da göz önünde bulundurularak nasıl yaklaşılması ve davranılması konularına değinildi.“İletişimin sağlık alanında önemi tartışılmaz bir gerçekliği ve İletişimin bir yetenek değil, sonradan öğrenilebilen bir beceri olduğu vurgulandı. Nurhan Türkoner ve Yağmur Afra Uğur Sağlık çalışanlarımıza iletişim beceri eğitimlerimizi belirli periyotlarla vermemizin nedeni de var olan iletişim becerimizi daha da kuvvetlendirmektir.” dedi.
Eğitim Seminerlerimizi Sürdüreceğiz
Özel Sular Vatan Hastanesi Müdürü Okan Yiğit yaptığı açıklamada hastaneye tedavi için gelen vatandaşların sağlık hizmeti ve diğer hizmetler noktasında en iyi hizmeti almaları kapsamında her zaman çalışma içerisinde olduklarını belirtti. Yiğit, “Sağlık alanında hasta, çalışan memnuniyeti bizim ilk hedeflerimiz arasındadır. Hasta ve çalışan arasında iletişimin sağlıklı olması için biz sağlık çalışanlarına büyük bir pay düşmektedir. Kurum olarak iletişim becerilerimizin gelişmesi için çalışanlarımıza iletişim eğitimi vermekteyiz. Bu tür eğitim seminerlerimizi bundan sonra da sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.