DOLAR 32,6033 % 0.39
EURO 34,8190 % 0.23
GRAM ALTIN 2.499,38 % 0,60
ÇEYREK A. 4.086,48 % 0,60
BITCOIN 2.117.603 5.381
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Özdemir Tarihi bir gün yaşadık

Son Güncelleme :

24 Mayıs 2016 - 15:14

/ kez okundu.
Özdemir Tarihi bir gün yaşadık
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak’ın, yeni kabinede Başbakan Yardımcısı olması kentte sevinçle karşılandı.

Kabine listesinde Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak’ın Başbakan Yardımcısı olarak yer almasıyla Kahramanmaraşlılar büyük sevinç yaşadı. Kültür ve Turizm BakanıMahir Ünal’ın liste dışı kaldığı yeni kabinede, geçen dönem Adalet Bakan Yardımcılığı yapan ve 1 Kasım seçimlerinde Kahramanmaraş milletvekili olarak meclise giren Kaynak’ın, yeni görevi büyük sevinç yaşattı. AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir,Kahramanmaraş için tarihi bir gün yaşadıklarını ifade etti. Kahramanmaraş’ın AK Parti’ye gereken desteği verdiğini ve kabinede bir Kahramanmaraşlı Başbakan Yardımcısının yer almasının hemşerilerini oldukça memnun ettiğini kaydeden Özdemir şöyle dedi:

“Çok memnunuz. Bizim içi bir gurur günü bugün. Hep hemşerilerim Kahramanmaraş’ın AK Parti’ye yoğun oy verdiğini ama bunun karşılığını göremediği için zaman zaman şikayetçi oluyorlardı. Bugün başbakan yardımcımız olarak bu gururu taçlandırmış oldu. Bizim için çok büyük bir sevinç.”

Kahramanmaraşlı vatandaşlar ise kabinede hemşerileri başbakan yardımcısı olduğu için duydukları memnuniyeti ifade etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.