DOLAR 32,3402 % 0.27
EURO 35,1387 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,25 % 1,44
ÇEYREK A. 3.777,26 % 1,44
BITCOIN 2.285.691 1.886
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

”ÖTV” ÖĞRENCİLERİN SESİ OLACAK

Son Güncelleme :

28 Aralık 2016 - 6:46

/ kez okundu.
”ÖTV” ÖĞRENCİLERİN SESİ OLACAK
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’lı genç yetenek Ömer Faruk Salman arkadaşları ile birlikte Öğrenci TV kanalını kurdu.

Ömer Halisdemir Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölüm Başkanı Ömer Faruk Salman derslerde öğrendiklerini uygulamak için bir kaç sınıf arkadaşı ile birlikte Öğrenci TV kanalını kurdu. Her hangi bir kar amacı olmadan sadece kendilerini geliştirmek adına çalışmalarını yürüttükleri bu kanalı YouTube’dan ”Niğde Öğrenci TV” adı ile bulup izleyebilirsiniz.

Yedi Güzel Adam dizisinde yardımcı oyuncu olarak rol aldığı zamanlardan tanıdığımız aynı zamanda Hüsran ve Kara Sınıf kısa filmleri ile gönüllere taht kuran yakışıklı oyuncu Ömer Faruk Salman yoluna emin adımlar ile ilerliyor.

Henüz birinci sınıf olmasına rağmen ”Öğrenci TV” projeleri ile Niğde’de kendilerine belirli bir seyirci kitlesi kazanan gençler şehirde gerçekleşen gündeme dair olayları haber yapıp sosyal medyada yayımlıyor. Bu sayede hem eğleniyorlar hem de mesleklerini öğreniyorlar.

İlk yılında Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölüm Başkanlığını kazanan Salman başarılarına her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Kahramanmaraş’ın gururu olan gencimiz çalışmalarına devam ediyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.