DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ORYANTASYON KURSİYERLERİ SERTİFİKALARI ALDILAR

Son Güncelleme :

21 Aralık 2015 - 14:54

/ kez okundu.
ORYANTASYON KURSİYERLERİ SERTİFİKALARI ALDILAR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi engellilere hizmet vermeye aralıksız olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü’nce yürütülen İSKEP Projesi kapsamında Katiphan’da ikincisi başlayan oryantasyon eğitimleri bir hafta sürdü.

Eğitimde bir konuşmasını yapan Engelliler Şube Müdürü ve İSKEP Proje İl Koordinatörü Mehmet Fatih Akşam, eğitimin 6 gün boyunca devam ettiğini ifade ederek: “ İSKEP Projesi kapsamında yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde Dezavantajlı bireylerden Engeliler, Yoksullar ve Çalışan Çocukların Ebeveynlerine yönelik oryantasyon ve İş Hayatına Hazırlık eğitimimizin ikincisini tamamladık.

_HMK8821

Bu eğitim toplantılarımızda bugün İSKEP Projesi Kilit Uzmanı Özlem Yurdanur, Çalışma hayatı dinamikleri hakkında bilgilendirme yaparak çalışma kültürü, özgüven ve öz farkındalık konularında bilgiler aktardı.

_HMK8851

İş Arama Teknikleri, İşveren Gibi Düşünmek, Piyasa Taleplerini Anlamak, Dezavantajlı Bireyler İçin İŞKUR Hizmetleri, Yerel İşgücü Piyasasında iş Fırsatları ve İlde Yükselen Trendler, Kendi Yeteneklerini keşfetme, Dezavantajlı Bireyler için çalışma hayatında sosyal destek ve hizmetler, Çalışma Hayatına başlarken gibi çeşitli konularda bir hafta boyunca devam eden eğitimlerin sonunda kursiyerlere sertifikaları verildi.

_HMK8803

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü tarafından engelli vatandaşlarımıza yönelik yürütülen oryantasyon eğitimleri sonucunda kursiyerlere sertifikalar dağıtıldı.

_HMK8816

Engelliler Şube Müdürü Fatih Akşam’ın elinden sertifikalarını alan 15 kursiyer, çok mutlu olduklarını ifade ederek, iş bulma konusunda kendilerini daha çok şanslı hissettiklerini bu oryantasyon eğitimlerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini söylediler.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.