DOLAR 32,5699 % 0.16
EURO 34,8706 % 0.58
GRAM ALTIN 2.431,54 % -0,05
ÇEYREK A. 3.975,57 % -0,05
BITCOIN 66.432,00 0.667
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 27°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ONİKİŞUBAT’TAN KÜLTÜR HİZMETİ

Son Güncelleme :

20 Mart 2015 - 8:55

/ kez okundu.
ONİKİŞUBAT’TAN KÜLTÜR HİZMETİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla, “Manevi Mimarlarımız” adlı kısa film yayınladı.

Sosyal ve kültürel belediyeciliğin öncüsü Onikişubat Belediyesi, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla kısa film hazırladı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan filmin yönetmenliğini Mustafa Önyurtyaparken,  11 dakikalık filmde, yaşlıların önemi ve onlara duyulması gereken vefanın önemine vurgu yapıldı.

Geçmişle gelecek arasında köprü olan yaşlılarımızın, gönül dünyasına ışık tutmayı amaçlayan filmde, yaşlılara saygının önemine vurgu yapıldı. Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, yönetim anlayışı olarak yaşlılara büyük değer verdiklerini söyledi. Hemen her fırsatta yaşlıların yanlarında olduklarını ifade eden Mahçiçek, şunları kaydetti:

“Yaşlılarımız bizim için çok kıymetlidir. Çünkü geçmişimiz onlarla aydınlanır, yaşam tecrübeleri ile bize fikir verirler. Gelecek kuşaklara da bunları aktarmamız gerekiyor. Yaşlılara saygı ve sevgi duymak bizlerin ana görevidir. Yaşamla ilişkilerinin kopmaması için, en büyük gayreti sarf etmeliyiz. Aile içinde ve toplumda saygıya en çok layık olan yaşlılarımıza bu bizim bir vefa borcumuzdur. Bu filmle de, yaşlılarımızı elden geldiğince anmaya gayret ettik. Ümit ederiz beğenilir. ”

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.