DOLAR 32,3273 % 0.22
EURO 35,1092 % -0.13
GRAM ALTIN 2.308,42 % 1,36
ÇEYREK A. 3.774,26 % 1,36
BITCOIN 2.288.335 2.61
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Onikişubatlı Miniklerden Güngör’e Teşekkür

Son Güncelleme :

30 Mayıs 2022 - 18:52

/ kez okundu.
Onikişubatlı Miniklerden Güngör’e Teşekkür
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Tarihe Yolculuk projesi kapsamında Onikişubat’ın kırsal mahallelerinde ikamet eden ilk ve ortaokul öğrencileri şehrin tarihi mekânlarını ve müzelerini ziyaret etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen ‘Tarihe Yolculuk’ projesinin misafirleri Onikişubat Şehit Ökkeş Korkmaz İlkokulu, Çukurhisar Ortaokulu, Suluyayla Şehit Fatih Demir İlk ve Ortaokulu, Hacılar İlk ve Ortaokulu öğrencileri ile öğretmenleri oldu. Program kapsamında şehre gelen yaklaşık 250 öğrenci, Arkeoloji Müzesi, Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi, Tarihi Maraş Kalesi, Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’ni ziyaret etti. Ziyaret programı, Arsan Center’da ‘Kesişme: İyi ki Varsın Eren’ adlı sinema filminin izlenilmesiyle noktalandı. Şehrin tarihi mekânlarını ve müzelerini ziyaret eden öğrenciler, gerçekleştirilen etkinlikten dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Buluşmalarımız Devam Edecek

Tarihe Yolculuk projesi kapsamında ziyaretlerin devam edeceğinin altını çizen Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanı Duran Doğan, “Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen Tarihe Yolculuk projesi kapsamında daha önce Pazarcık, Ekinözü ve Çağlayancerit’ten gelen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi şehrimizde misafir etmiştik. Bugün de Onikişubat’ın şehir merkezine uzak mahallelerinde ikamet eden ve çeşitli sebeplerle şehrimizin tarihi mekânlarını ziyaret etme fırsatı bulamayan ilk ve ortaokul öğrencilerimizi misafir ettik. Öğrencilerimizin yüzlerindeki mutluluğu görmek bizleri de çok mutlu ediyor. İnşallah önümüzdeki süreçte de diğer ilçelerimizden öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi misafir edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.