USD49,22EUR55,05ALTIN6.628,77Istanbul23° Açık2:25İKİNDİ'YEKALAN SÜRE
Eğitim

ONİKİŞUBAT YİNE YÜREKLERİ ISITTI

Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi tarafından başlatılan “yürekleri ısıtıyoruz” projesi kapsamında köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerindeki 800 kız öğrenciye kaban hediye edildi. Onikişubat Belediyesi tarafından başlatılan “yürekleri ısıtıyoruz” projesi devam…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
ONİKİŞUBAT YİNE YÜREKLERİ ISITTI

Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi tarafından başlatılan “yürekleri ısıtıyoruz” projesi kapsamında köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerindeki 800 kız öğrenciye kaban hediye edildi.

Onikişubat Belediyesi tarafından başlatılan “yürekleri ısıtıyoruz” projesi devam ediyor. Sosyal Yardım İşleri ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında bu kez de kız öğrenciler mutlu edildi. Döngele, Tekir, Önsen, Fatih ve Hartlap Mahallelerindeki Çok Programlı Liselerde eğitim gören toplam 800 kız öğrenciye kışlık kaban hediye edildi.

DSC_4354

Döngele Çok Programlı Lisesi’nde düzenlenen dağıtım törenine katılan Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Havva Ece Saygaz, öğrencilerle sohbet edip, kabanlarını hediye etti.

DSC_4305

Onikişubat Belediyesi’nin her zaman öğrencilerin yanında olduğunu ifade eden Saygaz, Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in selamını öğrencilere iletip, derslerinde başarılı olmaları için sıkı çalışmaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

DSC_4333

Saygaz, şöyle konuştu:

“Onikişubat Belediyesi olarak sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz kapsamında ‘yürekleri ısıtıyoruz’ projesi ile Döngele Mahallemizde kız öğrencilerimize yönelik kaban hediye ediyoruz. Bunun yanında yine öğrencilerimiz için faydalı olacağını düşündüğümüz Ali Fuat Başgil’e ait ‘Gençlerle Başbaşa’ kitabını öğrencilerimize takdim ediyoruz. Yani onların eğitimine küçük de olsa bir katkıda bulunmak istiyoruz. Bu tür projelerimizle toplumumuzun tüm kesimlerinin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Böyle güzel hizmetlere aracılık etmekten gerçekten çok mutluyuz. İnşallah bundan sonraki süreçte de sosyal içerikli bu aktiviteler aralıksız sürecek.”

Kabanları oldukça beğendikleri gözlenen öğrenciler ise Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Başkan Yardımcısı Saygaz’a teşekkür ettiler.

DSC_4342

 

Yorum Yap

Benzer Haberler

AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
Zakire Kardaş, TEMA Vakfı Dulkadiroğlu İlçe Sorumlusu olarak göreve başladı
Zakire Kardaş, TEMA Vakfı Dulkadiroğlu İlçe Sorumlusu olarak göreve başladı
PROF. AHMET HAMDİ AYDIN’IN HAYATI KİTAPLAŞTIRILDI
PROF. AHMET HAMDİ AYDIN’IN HAYATI KİTAPLAŞTIRILDI
Hanefi Öksüzden Duygusal Veda
Hanefi Öksüzden Duygusal Veda
AK Parti’ye Geçen Akpınar’dan İlk Açıklama
AK Parti’ye Geçen Akpınar’dan İlk Açıklama
Başkan Görgel; “Ata Sporumuz Güreş’e Sahip Çıkıyor, Gelecek Nesillere Taşıyoruz”
Başkan Görgel; “Ata Sporumuz Güreş’e Sahip Çıkıyor, Gelecek Nesillere Taşıyoruz”
Haberin Doğru Adresi
2025 kahramanmarasHaber.com © Tüm hakları saklıdır. Kahramanmaraş Haber