DOLAR 32,3466 % 0.29
EURO 35,1311 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,97 % 1,47
ÇEYREK A. 3.778,44 % 1,47
BITCOIN 2.297.148 2.794
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Onikişubat Belediyesi’nden Soğuk Günde Pazar Esnafına Sıcak Karşılama

Son Güncelleme :

27 Ocak 2021 - 15:07

/ kez okundu.
Onikişubat Belediyesi’nden Soğuk Günde Pazar Esnafına Sıcak Karşılama
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Pandemi dönemine rağmen birçok projeye ve yatırıma imza atan, gündeme uygun farklı etkinliklerle gönülleri fetheden Başkan Mahçiçek, Yimiikigün Mahallesinde bulunan kapalı pazar yerinde sabahın erken saatlerinde çorba dağıtımı gerçekleştirdi.

İlçede 7 den 70’e herkese ve her canlıya ulaşmaya çalışan Başkan Mahçiçek şu şekilde konuştu.

“Esnafımıza, vatandaşımıza, ihtiyaç sahibi ve mağdur ailelerimize ayrı ayrı ulaşmaya gayret ediyoruz. Her bir vatandaşımız bizim için kıymetli. Soğuk kış günlerinde halkımız için tezgâhını açan pazar esnafımıza bir tas sıcak çorba ikram edelim istedik. Bundan sonra periyodik olarak pazarlarda çorba dağıtımımız olacak. Biliyorsunuz öncesinde taşıyıcı dinlenme noktasındaki kardeşlerimize çorba ikramımız olmuştu.

Bir tas çorba da olsa biz bu işe gönlümüzü katık yaparak ikram ediyoruz. Sağ olsun esnafımız da vatandaşımız da yaptığımız işlerden memnuniyetlerini dile getiriyorlar.

Umuyorum en kısa zamanda sağlıklı güzel günlerimize geri döner ve tüm çalışmalarımıza, tesislerimizdeki faaliyetlerimize kaldığımız yerden devam ederiz.”

Pazar esnafına sabahın erken saatlerinde kurulan tezgâhta sıcak çorba dağıtımı yapılmasının ardından esnaf, güne mutlu başladıklarını ve bu güzel jestten dolayı Başkan Mahçiçek’e teşekkür ettiklerini ifade ettiler..

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.