DOLAR 32,3313 % 0.01
EURO 35,0061 % -0.23
GRAM ALTIN 2.321,86 % 0,06
ÇEYREK A. 3.796,24 % 0,06
BITCOIN 2.294.770 2.388
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Onikişubat Belediyesi Yaptı Kahraman Açtı

Son Güncelleme :

27 Ocak 2018 - 8:50

/ kez okundu.
Onikişubat Belediyesi Yaptı Kahraman Açtı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanı İsmail Kahraman, yapımı Onikişubat Belediyesi tarafından gerçekleştirilen, Birlik Vakfı Milli Türk Talebe Birliği Kahramanmaraş Şubesi Konuk Evi açılışı için Kahramanmaraş’a gelerek, ziyaretlerde bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanı İsmail Kahraman Birlik Vakfı Milli Türk Talebe Birliği Konuk Evi açılışı için Kahramanmaraş’a geldi.

Havaalanında büyük bir törenle karşılanan Kahraman ilk olarak, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan’ı ziyaret etti.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a, 65. Hükümet Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, 62. Hükümet Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Milletvekilleri; Nursel Reyhanlıoğlu, Mehmet Uğur Dilipak, İmran Kılınç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türk Parlamenter Birliği Başkanı Nevzat Pakdil, önceki dönem milletvekilleri, Milli Türk Talebe Birliği Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel de eşlik etti.

Valilik binasında bir süre kalıp sohbet eden TBMM Başkanı Kahraman, Onikişubat Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen, Kahramanmaraş Şubesi Birlik Vakfı Milli Türk Talebe Birliği Konuk Evi’ni ziyaret ederek açılışı gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile yakından ilgilenerek, sohbetiyle herkesi gülümsetti. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, TBMM Başkanı Kahraman’a 15 Temmuz Madalyası ve 250 şehidin isminin ve şehitlerle ilgili ayetlerin yazılı olduğunu bir plaket verdi.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman da, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e, Meclise ait olan ve 1890 yılında Abdülhamid Han tarafından kurulan, porselen fabrikasında yapılan ve tamamen el yapımı olan bir porselen tablet hediye etti.

Birlik Vakfı Milli Türk Talebe Birliği Konuk Evi öğrencileri Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e kendilerine yurt yaptırdıkları için teşekkür amacıyla plaket verdi. Daha sonra hatıra fotoğrafı çekilen grup cuma namazını kılmak için, Abdülhamid Han Camii’ne gitti.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve 62.Hükümet Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız namazın ardından, Milli Türk Talebe Birliği tarafından düzenlenen gönüllü askerlik kampanyasına imza attı. Ardından TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Batman’a gitmek üzere havaalanından uğurlandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.