DOLAR 32,3317 % 0.24
EURO 35,0963 % -0.12
GRAM ALTIN 2.297,14 % 0,86
ÇEYREK A. 3.755,83 % 0,86
BITCOIN 2.299.479 1.346
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ VE NESL-İ PAK DERNEĞİ İSTİKAL MARŞI’NIN KABULÜ SEBEBİYLE ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Son Güncelleme :

12 Mart 2018 - 15:26

/ kez okundu.
ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ VE NESL-İ PAK DERNEĞİ İSTİKAL MARŞI’NIN KABULÜ SEBEBİYLE ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ.
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi ve Nesl-i Pak Derneği ortaklığında İstiklal Marşı’nın Kabulünü nedeniyle anma programı düzenlenerek, meydanında İstiklal Marşı okundu.

Onikişubat Belediyesi ve Nesl-i Pak Derneği Kahramanmaraş Demokrasi Meydanı’nda bir araya gelerek, İstiklal Marşı’nın Kabulü sebebiyle anma programı gerçekleştirdi. Etkinliğe, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcı Havva Saygaz, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, Şair Azam, Büyük Fikir ve Dava Adamı Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve minnetle anıyoruz şeklinde yazılı pankartlar açıldı. Etkinliğe 7’den 70’e her yaştan insanın katılması dikkat çekti. Ellerinde Türk Bayrakları ile Şair Mehmet Akif Ersoy’u saygı ve sevgi ile anımsayan vatandaş duygulu anlar yaşadı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.