DOLAR 32,3368 % 0.16
EURO 35,2111 % 0.05
GRAM ALTIN 2.246,92 % 0,15
ÇEYREK A. 3.673,72 % 0,15
BITCOIN 2.203.621 -2.434
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Onikişubat Belediyesi, Okur Yazar Buluşması

Son Güncelleme :

14 Mart 2018 - 14:11

/ kez okundu.
Onikişubat Belediyesi, Okur Yazar Buluşması
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi tarafından organizasyonu gerçekleştirilen Okur-Yazar Buluşması etkinliği kapsamında Kahramanmaraşlı yazar Vehbi Vakkasoğlu, öğrencilerle bir araya geldi. Ali Galip Çalık Anadolu Lisesi ve Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirilen etkinliğe öğrencilerle birlikte okul müdürleri ve öğretmenler de katıldı.

Kahramanmaraş’lı yazar Vehbi Vakkasoğlu öğrencilerle sohbet ederek, Bir Destandır Çanakkale kitabından bahsetti.

Program akışı ilk olarak Onikişubat Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen İstiklal’den İstikbal’e Kahramanmaraş 12 Şubat Destanı’’ adlı film gösterimi ile gerçekleştirildi. Çocuklar tarafından merakla izlenen film, büyük alkış aldı. Ardından yazar Vehbi Vakkasoğlu konuşma yapmak üzere sahneye davet edildi.

Kahramanmaraşlı yazar Vehbi Vakkasoğlu, öğrencilere kendisini en çok etkileyen eserlerinden biri olan Bir Destandır Çanakkale kitabını anlattı. O dönem yaşanan zorlukları ve bu kutsal toprakların büyük emeklerle, büyük fedakârlıklarla alındığını anlatan Vakkasoğlu, gençlere bastıkları toprakların kıymetini bilerek yaşamalarını söyledi.

Konuşmasının ardından okul yönetimi Vehbi Vakkasoğlu’na çiçek takdim ederek, hatıra fotoğrafı çekildi. Öğrencilere Onikişubat Belediyesi’nin hazırlamış olduğu İstiklal’den İstikbal’e Kahramanmaraş 12 Şubat Destanı filmi ve kitabının da bulunduğu hediyeler dağıtıldı. Yazar Vehbi Vakkasoğlu, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e, şehit ailelerine ve askerlerine verdiği desteklerden dolayı da teşekkür etti. Onikişubat Belediyesinin şuan da Afrin Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında operasyona katılan askerlere de ciddi yardımlar yaptığını ifade ederek, öğrencilere ‘’çok şanslısınız çocuklar, vicdan ve merhamet sahibi bir belediye başkanınız var’’ sözlerine yer verdi.

Onikişubat Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu organizasyon hakkında düşüncelerini ifade eden öğrenciler Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e teşekkür ederek, etkinlikten dolayı çok memnun olduklarını ifade etti.

Ayrıca İstiklal’den İstikbal’e Kahramanmaraş 12 Şubat Destanı filmini öğrencilerle buluşturmanın gururunu yaşadığını ifade eden Hanefi Mahçiçek, şehitleri bir kez daha anarak ‘’ Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum’’ dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.