DOLAR 32,3537 % 0.31
EURO 35,1307 % -0.02
GRAM ALTIN 2.303,33 % 1,13
ÇEYREK A. 3.765,94 % 1,13
BITCOIN 2.292.340 2.212
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ, ANNE SÜTÜNÜ TEŞVİK ETTİ

Son Güncelleme :

30 Kasım 2016 - 10:52

/ kez okundu.
ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ, ANNE SÜTÜNÜ TEŞVİK ETTİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

* Sosyal Belediyeciliğin öncüsü Onikişubat Belediyesi, “anne sütünün” yaygınlaştırılması için farkındalık oluşturuyor.

* Yaşama “merhaba” diyen bebeklere hediyeler takdim eden Başkan Mahçiçek, sağlıklı nesiller için, anne sütünün önemine dikkat çekti.

Onikişubat Belediyesi, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Sağlık Bakanlığı tarafından anne sütünün özendirilmesi için başlatılan çalışmalara katkı sunan Onikişubat Belediyesi, konuya dikkat çekmek için Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hizmet Binası’nda etkinlik düzenledi.

Hastanenin yeni doğan ünitesini ziyaret eden Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, bebeklere puset takımları hediye edip, annelere çiçek takdim etti. Önemli bir konuya dikkat çekmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Mahçiçek, sağlıklı nesiller için anne sütünün çok önemli olduğunu vurguladı. Bu tür aktivitelerin belediye hizmetlerine de bereket kattığını ifade eden Başkan Mahçiçek, şöyle konuştu:

“Bugün Çocuk Hastanemizi ziyaret ederek, yeni doğan çocuklarımıza 2,5 yıldır uyguladığımız ‘hoş geldin bebek’ projesi kapsamında hediyeler sunduk. İnşallah bunlar bereket olur. Doğrusu belediyeciliğin güzelliği burada. Geçen hafta biliyorsunuz öğretmenlerimizle beraber olduk, bu gün yeni doğan bebeklerimiz ve anneleriyle birlikteyiz. Sosyal belediyeciliğin önemli noktalarından birisi bu. Biz bugün yeni doğan çocuklarımızı ziyaret ettik, anne sütünün önemini anlatmaya gayret ettik. Faydalı bir şey yaptık diye düşünüyorum. İnşallah hayırlı ve güzel işler yapmışızdır. Bu kabil güzel, hayırlı ve sosyal nitelikli çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Ben etkinliğimize katılan teşkilat mensuplarımıza, çalışma arkadaşlarımıza ve bize bu imkanı sağlayan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanemizin değerli yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.”

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Semih Yancar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil ve Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ali Ünsal’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde, hediyeler takdim edilip, ailelere “hayırlı olsun” dilekleri iletildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.