DOLAR 32,3273 % 0.22
EURO 35,1092 % -0.13
GRAM ALTIN 2.308,42 % 1,36
ÇEYREK A. 3.774,26 % 1,36
BITCOIN 2.288.335 2.61
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ 1. BASKETBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Son Güncelleme :

12 Mart 2018 - 15:05

/ kez okundu.
ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ 1. BASKETBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi spor faaliyetleri açısından bir hizmete daha imza atarak 1. Basketbol Kuruluş Kupası Turnuva maçları için start veriyor. Turnuvaları izlemeye tüm Kahramanmaraş halkı davet edildi.

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi insan odaklı hizmet anlayışı kapsamında her alanda kendini gösteriyor. Spor faaliyetleri açısından birçok hizmet veren ve vatandaşa fayda sağlayan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, spor faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek Onikişubat 1. Basketbol Kuruluş Kupası Turnuva maçları için start verdi.

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesinden yapılan açıklamada yarışmalar erkek okul takımları arasında gençler kategorisinde, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilçe merkezine devlet okullarına duyuru yapılarak gerçekleştirilecek ve Türkiye Basketbol Federasyonunu ve uluslararası oyun kuralları geçerli olacaktır.

Yarışmalar Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Yönetmeliklerine, GSGM Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere uygun olarak yapılacaktır. Burada açıklanmayan hususlarda ilgili federasyonun oyun kuralları ve talimatları geçerli olacaktır.

Onikişubat 1. Basketbol Kuruluş Kupası Turnuva maçları 6 Mart – 14 Nisan 2018 tarihinde belediyemiz tarafından yapımı tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulan Hürriyet Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. 10.00- 14.00- 16.00 saatleri arasında yapılacak turnuvalara tüm Kahramanmaraş halkı davet edildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.