DOLAR 32,5065 % -0.03
EURO 34,8737 % 0.5
GRAM ALTIN 2.427,71 % -0,21
ÇEYREK A. 3.969,30 % -0,21
BITCOIN 66.216,00 -0.323
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Onikişubat Belediye Meclis Üyeleri İftar yemeğinde bir araya geldi

Son Güncelleme :

08 Haziran 2016 - 10:25

/ kez okundu.
Onikişubat Belediye Meclis Üyeleri İftar yemeğinde bir araya geldi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANI HANEFİ MAHÇİÇEK:

“CUMHURİYET TARİHİNİN EN GÜZEL HİZMETLERİNİ HAYATA GEÇİRDİK”

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, belediye olarak birbirinden önemli çalışmaları imza attıklarını belirterek, “Cumhuriyet tarihinin en güzel hizmetlerini hayata geçirdik” dedi.

Başkan Mahçiçek, Onikişubat Belediye Meclis Üyeleri ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Teras tesislerindeki programda konuşan Başkan Mahçiçek, sıhhat ve afiyet üzere nice Ramazanlarda buluşma temennisinde bulundu.

Onikişubat Belediyesi’nin hizmet noktasında çok önemli adımlar attığını kaydeden Başkan Mahçiçek, “Bunda sizlerin de emeği büyük. Hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mahçiçek, şöyle devam etti:

“Cenabı hak nefes verdi, ömür verdi yine bir araya geldik. Rabbim ömür verdiği müddetçe nice Ramazanlarda ailelerimizle beraber sağlık ve sıhhat üzere tekrar buluşmayı niyaz ediyoruz. Onikişubat Belediyemiz çalışma arkadaşlarımızla, meclis üyelerimizle, hizmet noktasında, özellikle sosyal nitelikte hizmet noktasında cumhuriyet tarihinin en güzel hizmetlerini yaptı. Mübalağa etmiyorum büyük bir destan yazdık. Bu destanda bütün meclis üyesi arkadaşlarımızın gayretleri, çalışmaları oldu. Tüm çalışma arkadaşlarımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki çalışmalarımızda daha verimli, daha güzel bir şekilde memleketimize hizmet edeceğiz. Onikişubatı daha yaşanılabilir bir yer haline getireceğiz.”

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dualarla son bulan programda, Başkan Mahçiçek, meclis üyeleri ve aileleriyle sohbet etti.

meclis üyeleri iftar yemeği meclis üyeleri iftar yemeği -2-

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.